PanelNINJA

     PANELNINJA: márciusban a Budaörsi Játékszínben bemutatott „monokomédiát” az idei évadtól a Centrál Színház fogadja be, először november 16-án láthatja a közönség. Játssza: Magyar Attila.

 

Panelninja

 

  Ajánló az előadás elé:

     „Bodovács Egonnal megállt az idő. 45 évesen még mindig az anyjával lakik, ugyanannak a panellakásnak a gyerekszobájában, amelyben felnőtt. Egon azonban elhatározza, hogy végre valahára beváltja az élet-kupont és megvalósítja álmait…

     És akkor most Bodovács Egonnal vajon elindul az idő? Ami biztos, hogy egyre több nagy elhatározásra jut, amit egyre kevesebb tett követ. Lehet-e valaki ninja a panelben?

     Magyar Attila játssza az egyszereplős darab minden szerepét. Ami nem ellentmondás, mert a sok látható és láthatatlan szereplő is mind ő maga.

  Magyar Attila az előadásról:

     „Egy ilyen panelban, 30-40 éve áll az idő. Bodovács Egon is az anyja egykori bútorai között él, az ismert szocialista dizájnban. Mint oly sokan. A koloniál asztalon ott áll a hifi meg a számítógép. Nagy, rendszerváltós eklektika! Ott él, és elképzeli, hogy kilép a betonból, de persze nem lép ki.

     Ezt én jókedvemben csináltam meg. Az anya-fiú viszony összetettsége, bonyolultsága minden konfliktusa ellenére, sőt azokkal együtt, nagyon röhejes. Egy-egy előadás után, sokszor kerestek meg nézők azzal, hogy jól esett nevetniük saját magukon. Nem gondoltam, hogy ennyire forró témába nyúlok.

  Részlet az előadásból:
 

 

forrás: szinhaz.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.