panel villanyszerelés logo

Ajánlatkérés

 

Köszönjük, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

 

Itt találod a rövid “kitöltenivalót”, amit kérünk, tölts ki értelemszerűen,
és nincs más dolgod, mint várni a hívásunkat az időpont egyeztetés végett.

 

  díjmentes felmérés vagy csak tájékoztatás*

  (itt jelöld be, hogy mit választasz)

  neved*

  e-mail címed*

  telefonszámod*

  (csak akkor hívunk, ha felmérést kérsz)

  a lakás címe*

  a lakás alapterülete (nm)*

  milyen felújítást tervezel*

  (válassz egyet)

  egyéb kérés/kérdés


   

  FONTOS!
   
  Tájékoztatás kérésre 24 órán belül válaszolunk. Ha ezen idő alatt nem érkezik tőlünk levél, akkor kérünk, nézz szét a SPAM mappádban. Köszönjük.
   

   

  ———————————————————————————————

   

  A fent megadott adatok kezeléséről Adatvédelmi Tájékoztatónkban olvashatsz, ami a ‘Küldés’ gombra kattintással elfogadásra kerül. Az adatokat kapcsolatfelvételhez, előzetes kalkulációhoz használjuk, hírlevelet és egyéb direkt marketing megoldásokat nem alkalmazunk.

   

  A Gyakran Ismételt Kérdések menü pontban további információkat és válaszokat találsz.

   

  ———————————————————————————————

   

  Norbert Novák
  Norbert Novák
  2022-09-08
  Hol is kezdjem. Csak pozitívat írhatok. Egy 70-es években épült panellakás teljes felújítását végezték. Petiék gyorsak, pontosak, kedvesek, közvetlenek, érthetően elmagyaráznak mindent, rugalmasak, és remek, tiszta, profi munkát végeznek. Minden hülye kérésünket teljesítették, és remek ötleteket adtak a felmérésnél. Érkezésük előtt volt egy parkettázás, amit bár letakartunk hogy nyugodtan dolgozhassanak, de extrán ügyeltek rá. Sehol egy hiba. Kaptunk máshonnan olcsóbb és drágább ajánlatokat is, de a korábbi véleményeket elolvasva és a videóikat megnézve csak velük tudtuk elképzelni a munkát. Nem mellesleg teljesen versenyképes áron dolgoznak. Papíron 5 napi munkát 3 nap alatt ledaráltak. Ami a szűk határidőnkre való tekintettel nagyban segítette a költözésünket és a további munkákat. Első nap mindent megbeszéltünk, és ha közben bármi felmerült, kerestek és egyeztettünk. Folyamatos volt a kommunikáció. A munka végeztével kaptunk egy videót is hogy mi merre hogyan van a lakásban, ezt érdemes elmenteni hogy később ha felmerül kérdés, kéznél legyen. Van bennük valami ami bizalmat sugároz, és valóban elhiszed hogy ők bizony szakemberek. A munka végeztével amúgy sem lesz efelől kétséged 🙂 Most van egy jövőbiztos lakásunk, biztonságos, teljesen felturbózott elektromos hálózattal. Boldogok vagyunk, a konyha és fürdőfelújításkor újfent keresni fogjuk őket. Nézzétek őket youtubeon és tiktokon is, minőségi kontent 🙂 Köszönjük Srácok itt is!
  Pelsőczi Sándor
  Pelsőczi Sándor
  2022-08-03
  A lakás komplett villamoshálózatának cseréjében kértük a segítségüket. Nagyon profik, pontosak, gyorsak és nem mellesleg jó fejek. Ezútok is köszönjük srácok!
  Balázs Csernenszky
  Balázs Csernenszky
  2022-07-28
  Péter lakásunkban alumínium vezetékeket váltotta ki. Minden alkalommal pontosan érkezett, precízen és szépen dolgozott. Az ütemtervet maximálisan tartotta. A munkát magyarázattal és leírással adta át, így tudjuk, hogy az új vezetékek hol futnak a falban. (ez hasznos információ lehet a furásoknál). A céget csak ajánlani tudom. Köszönjük a munkát!
  Violetta Czető
  Violetta Czető
  2022-07-08
  Profi szakemberek, pontosak, megbízhatóak. Panellakás teljeskörű felújítása során a teljes vezetékcserét gyorsan és nagy szakértelemmel megoldották. Látszik, hogy büszkék a munkájukra - teljes joggal. Nagyon nyitottak, kommunikatívak, bármilyen a leghozzánemértőbb kérdésre is türelemmel válaszolnak. Ha tehetném, 10 csillagot adnék.
  Attila Csikós
  Attila Csikós
  2022-07-01
  Nagyon szépen és lelkiismeretesen dolgoztak, érződik, hogy nekik ez szenvedély is, nem csak munka. Könnyedén megoldották az összes egyedi kérésünket, megfelelően lekommunikáltak mindent és kifejezetten segítőkészek voltak, tanácsaikkal nagyban segítették a végeredményt. Nálunk egy teljeskörű villanycserét végeztek a lakásban, bevéséssel és internet végig vezetéssel. A kábelezés nagy része a padlóban lett elvezetve, amit előtte felszedtünk. Az alumínium kábelek elbontása értelemszerűen nagy pusztítással járt egyes válaszfalaknál, de végül a munkaterületet tisztábban adták át, mint ahogy megkapták. Gyorsabban is haladtak a munkákkal, mint ahogy előzetesen tervezték, 5 napból végül 3 lett. Más szakemberek - pl. hidegburkoló, aki azért több felújítást látott már, mint mi - is dicsérték a munkájukat. Átadás-átvételhez kaptunk egy jó minőségű dokumentációs videót, amely részletezi, hogy milyen kábel merre lett vezetve: talán mondanom sem kell, hogy rendkívül hasznos. Mi nagyon meg vagyunk elégedve a munkájukkal, mindenkinek csak ajánlani tudjuk őket!
  Sándor Misánszki
  Sándor Misánszki
  2022-07-01
  Rugalmas, korrekt csapat! Maximálisan ajánlom Őket! Köszönöm!
  Róbert Szabó
  Róbert Szabó
  2022-06-19
  Nagyon profi csapat, úgy érzem jól döntöttem hogy őket választottam a lakás teljes vezetékhálózatának felújítására. Péter már a munka felmérése során profi szakember benyomását keltette, aki tudja mit csinál. Az árajánlat kidolgozottága is csillagos 5-ös. Látszott, hogy olyan csapattal van dolgom, akik a sok évi rutinnak köszönhetően könnyen vesznek bármilyen akadályt ami esetleg felmerülne a munka során. Attila a munka megkezdésének reggelén pontosan érkezett, majd az előre megbeszélt időben el is készült a felújítással. Bármilyen kérdésem merült fel, készséggel megválaszolta. Bátran ajánlom őket. 🙂