panel villanyszerelés logo

Ajánlatkérés

 

Köszönjük, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

 

Itt találod a rövid „kitöltenivalót”, amit kérünk, tölts ki értelemszerűen,
és nincs más dolgod, mint várni a hívásunkat az időpont egyeztetés végett.

 

  díjmentes felmérés vagy csak tájékoztatás*

  (itt jelöld be, hogy mit választasz)

  neved*

  e-mail címed*

  telefonszámod*

  (csak akkor hívunk, ha felmérést kérsz)

  a lakás címe*

  a lakás alapterülete (nm)*

  milyen felújítást tervezel*

  (válassz egyet)

  egyéb kérés/kérdés


   

  FONTOS!
   
  Tájékoztatás kérésre 24 órán belül válaszolunk. Ha ezen idő alatt nem érkezik tőlünk levél, akkor kérünk, nézz szét a SPAM mappádban. Köszönjük.
   

   

  ———————————————————————————————

   

  A fent megadott adatok kezeléséről Adatvédelmi Tájékoztatónkban olvashatsz, ami a ‘Küldés’ gombra kattintással elfogadásra kerül. Az adatokat kapcsolatfelvételhez, előzetes kalkulációhoz használjuk, hírlevelet és egyéb direkt marketing megoldásokat nem alkalmazunk.

   

  A Gyakran Ismételt Kérdések menü pontban további információkat és válaszokat találsz.

   

  ———————————————————————————————

   

  Kiváló
  59 vélemény alapján
  István Kovács
  István Kovács
  2023-10-31
  A barátom ajánlotta Pétert. Panel lakás teljesítménybővítésével kapcsolatban végetek nálam munkát. Nagyon megvoltam elégedve, nagyon korrekt volt! Csak ajánlani tudom!
  Peter Baglyos
  Peter Baglyos
  2023-10-09
  Panel lakás teljes szerelésével, illetve hálózat bővítéssel kapcsolatban kerestük meg őket. Végül Horváth Tamás végezte a munkát nálunk. Nagyon felkészült, lelkiismeretes, jó munkát végző, jó áron dolgozó csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
  Tibor Sebők
  Tibor Sebők
  2023-10-03
  Teljesítménybővítés miatt kerültünk kapcsolatba. Korrekt felmérés, az igényeinknek tökéletesen megfelelő megoldási javaslat amivel ráadásul sokat sikerült megtakarítanunk. Ajánlom mindenkinek.
  Bence Szabó
  Bence Szabó
  2023-10-02
  Péter a kapcsolatfelvételtől kezdve a munkálatok befejezéséig végtelen profizmust mutat. Munkájukra jellemző a precizitás, pontosság és ügyfélközpontúság. Tudásukkal, tapasztalatukkal segítenek abban, hogy valóban "minden a helyére kerüljön". 🙂
  Csaba Farkas
  Csaba Farkas
  2023-09-30
  Az előző lakásomban is ők végezték a felújítást, egyszer talán lesz családi házam is, remélem azt is tudjátok majd vállalni 😀. Profi munka, szimpatikus hozzáállás (és a blogon is jó a tartalom). Köszönöm az elvégzett munkát!
  Panna Béda
  Panna Béda
  2023-09-26
  Péter kiváló szakember, mindenkinek ajánlom, aki lakásfelújítás előtt áll. Minden elképzelésünket meg tudta valósítani. Precízen dolgozott, és el is készült határidőre a munkával.
  Andrea Williger
  Andrea Williger
  2023-09-11
  Minden a megbeszéltek szerint történt, precízen, pontosan, időre. Maximálisan meg vagyunk elégedve a elvégzett munkával. Nagyon korrekt, csak ajánlani tudom.
  Éva Lukácsi
  Éva Lukácsi
  2023-07-13
  Fiúk! Nagyon köszönöm az Anyukám lakásában, de főleg a hétvégi házában és körülötte végzett "életmentő" munkátokat! Hatalmas örömet okoztatok nekünk! Éva