panel villanyszerelés logo

Ajánlatkérés

 

Köszönjük, hogy megtisztelsz bizalmaddal!

 

Itt találod a rövid “kitöltenivalót”, amit kérünk, tölts ki értelemszerűen,
és nincs más dolgod, mint várni a hívásunkat az időpont egyeztetés végett.

 

  díjmentes felmérés vagy csak tájékoztatás*

  (itt jelöld be, hogy mit választasz)

  neved*

  e-mail címed*

  telefonszámod*

  (csak akkor hívunk, ha felmérést kérsz)

  a lakás címe*

  a lakás alapterülete (nm)*

  milyen felújítást tervezel*

  (válassz egyet)

  egyéb kérés/kérdés


   

  FONTOS!
   
  Tájékoztatás kérésre 24 órán belül válaszolunk. Ha ezen idő alatt nem érkezik tőlünk levél, akkor kérünk, nézz szét a SPAM mappádban. Köszönjük.
   

   

  ———————————————————————————————

   

  A fent megadott adatok kezeléséről Adatvédelmi Tájékoztatónkban olvashatsz, ami a ‘Küldés’ gombra kattintással elfogadásra kerül. Az adatokat kapcsolatfelvételhez, előzetes kalkulációhoz használjuk, hírlevelet és egyéb direkt marketing megoldásokat nem alkalmazunk.

   

  A Gyakran Ismételt Kérdések menü pontban további információkat és válaszokat találsz.

   

  ———————————————————————————————

   

  38 értékelés alapján
  David Szasz
  David Szasz
  2023-01-17
  Péter pontos, megbízható, és mindent nagyon részletesen elmagyaráz - látszik, hogy nagyon ügyel a részletekre. Köszönöm! Mindenkinek szívből ajánlom!
  László Bedő
  László Bedő
  2023-01-15
  Profi és minőségi munkát végeznek! Kifejezetten panel villanyszerelőt kerestem,volt aki nem is vállalta. A lakás teljes villamos hálózatát cseréltettem.Péter mindent a megbeszéltek szerint, és időben elvégzett,semmire nem mondta,hogy nem lehet megcsinálni. Ha szükség lesz rá,biztosan legközelebb is őt hívom! Ritka az ilyen jó szakember!
  Balazs Muhl
  Balazs Muhl
  2023-01-13
  2023-ban segítettek nekem Péterék egy közel 40 éves panellakás villanyszerelési munkálataiban. 10/10 a szolgáltatásuk minősége minden téren. Örülök, hogy velük szerződtem a munka elvégzésére, másnak is szívből ajánlom.
  B Meselényi
  B Meselényi
  2022-12-18
  Megbízható, profi csapat, örülök, hogy rájuk találtam! Panel lakás villanyvezetékeinek cseréje, szerelvények, fogyasztók felhelyezése volt a feladat. Péterék hozzáállása, kommunikációja az első pillanattól megnyerő volt, minden felmerülő kérdésben végig segítségemre voltak, a jelzett hibákat rögtön kijavították. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm a munkátokat!
  Beatrix Szabó-Nótin
  Beatrix Szabó-Nótin
  2022-11-29
  Nagyon szép munkát végeztek, precízek, pontosak voltak, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket! Mindennel maximálisan megvagyunk elégedve. Sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy Magyarországon a legkorrektebb csapat, vállalkozó, akivel eddig találkoztunk. Mindenkinek ilyennek kellene lennie, és így intéznie a munkálatokat.
  Zsuzsa Antal
  Zsuzsa Antal
  2022-10-23
  Megbízható és minőségi munka! Péter mindenben a rendelkezésemre állt, minden kérésemet hezitálás nélkül kezelte a lehető legrugalmasabb módon! Csak ajánlani tudom!
  Sándor Nagy
  Sándor Nagy
  2022-09-11
  Korrekt, rugalmas, pontos, precíz ezekkel tudnánk jellemezni munkájukat! Nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkájukkal!
  Norbert Novák
  Norbert Novák
  2022-09-08
  Hol is kezdjem. Csak pozitívat írhatok. Egy 70-es években épült panellakás teljes felújítását végezték. Petiék gyorsak, pontosak, kedvesek, közvetlenek, érthetően elmagyaráznak mindent, rugalmasak, és remek, tiszta, profi munkát végeznek. Minden hülye kérésünket teljesítették, és remek ötleteket adtak a felmérésnél. Érkezésük előtt volt egy parkettázás, amit bár letakartunk hogy nyugodtan dolgozhassanak, de extrán ügyeltek rá. Sehol egy hiba. Kaptunk máshonnan olcsóbb és drágább ajánlatokat is, de a korábbi véleményeket elolvasva és a videóikat megnézve csak velük tudtuk elképzelni a munkát. Nem mellesleg teljesen versenyképes áron dolgoznak. Papíron 5 napi munkát 3 nap alatt ledaráltak. Ami a szűk határidőnkre való tekintettel nagyban segítette a költözésünket és a további munkákat. Első nap mindent megbeszéltünk, és ha közben bármi felmerült, kerestek és egyeztettünk. Folyamatos volt a kommunikáció. A munka végeztével kaptunk egy videót is hogy mi merre hogyan van a lakásban, ezt érdemes elmenteni hogy később ha felmerül kérdés, kéznél legyen. Van bennük valami ami bizalmat sugároz, és valóban elhiszed hogy ők bizony szakemberek. A munka végeztével amúgy sem lesz efelől kétséged 🙂 Most van egy jövőbiztos lakásunk, biztonságos, teljesen felturbózott elektromos hálózattal. Boldogok vagyunk, a konyha és fürdőfelújításkor újfent keresni fogjuk őket. Nézzétek őket youtubeon és tiktokon is, minőségi kontent 🙂 Köszönjük Srácok itt is!
  Pelsőczi Sándor
  Pelsőczi Sándor
  2022-08-03
  A lakás komplett villamoshálózatának cseréjében kértük a segítségüket. Nagyon profik, pontosak, gyorsak és nem mellesleg jó fejek. Ezútok is köszönjük srácok!