panel villanyszerelés logo

FelújítOTT

 

Ezekben a panelházakban már biztosan van elektromosan felújított lakás.

 

Panel villanyszerelés
Panel villanyszerelés
24 Facebook értékelés alapján.
Juhász Előd
Juhász Előd
2022-05-03
ajánlja
Öt csillagot lehet adni, de én 10-et adok. 🙂 Ha lenne egy másik lakásom, oda is őket hívnám. Csak pozitív dolgokat tudok mondani a csapatról. Iszonyat precízek mindenben.Péter agya akár egy elefánté, mindent a korábban megbeszéltek szerint hajtanak végre. Az időpontokhoz tartani tudják magukat,rugalmasak mindenben. Kábelcsere volt a panellakásunkban alumíniumról rézre, új konnektorok kiépítése, lámpák bevésése,áthelyezése mennyezetre stb. Részbeni felújítások előtt állunk, szóval valahol nem számított, hogy fog kinézni a lakás, de ahol számított,ott nagyon vigyáztak mindenre,még engem is megleptek. Bármi kérdés volt Péter készséggel válaszolt mindenre, valamilyen csatornán mindig elérhető volt. Nagyon gyorsan végeztek, és minőségi munkát adtak át. Ajánlom őket mindenkinek.
Márió Lenk
Márió Lenk
2022-03-31
ajánlja
Szuper gyors, megbízható, precíz csapat. Ajánlom mindenkinek aki felújítás elott áll. A legjobb döntès.
Renáta Lenk-Kovács
Renáta Lenk-Kovács
2022-03-31
ajánlja
Mindenkinek csak ajánlani tudom a csapatot. Fantasztikusak, minden határidőre a megbeszéltek szerint történtek. Komplett lakásfelújítás volt nálunk, igy nem volt egyszerű, 🙂 több alkalom adódott amikor jönni kellett a munkafolyamatok miatt, de maximális volt részükről a rugalmasság. Precízen, gyorsan dolgoznak, mindezt úgy, hogy közben a maximális minőséget kaptam a végén. A legjobb döntès volt.
Pap Zoltán
Pap Zoltán
2022-02-20
ajánlja
Erősen ajánlott! Nagyon szép munka korrekt áron.Hozzáállás csillagos ötös,sokan példát vehetnének...
Pap Edit
Pap Edit
2022-02-20
ajánlja
Profi csapat! Minden a megbeszéltek szerint történt. Megbízható,korrekt... 5*
Szijártó László
Szijártó László
2022-02-12
ajánlja
Nagyon elégedettek voltunk a munkával. Mindig időben találkoztunk és a munka is kicsit előbb kész lett, mint számítottunk rá. Nagyon szépen dolgozik és a videó is zseniális. Köszönjük!
Gabriella Temesvári
Gabriella Temesvári
2022-01-09
ajánlja
Panellakás felújítása során a teljes vezetékcserét és a konyhába az erősáram kiépítését végezték nekünk. Nagyon profi hozzáállással, teljes körű szolgáltatásban volt részünk. Végig segítettek mindenben a tervezéstől a szerelékek megrendelésén át a lámpák felszereléséig. Mivel első alkalommal csináltunk ilyen nagy felújítást, ezért rengeteg kérdésünk volt, de Péter mindig szívesen segített akár saját extra idejét áldozva a válasz felkutatására, ha nem tudta esetleg 1-2 speciálisabb kérdésemre a választ azonnal (speciális kapcsolók és kábelek). Ezúton is nagyon köszönjük a munkájukat!
Ildikó Kozma
Ildikó Kozma
2021-10-28
ajánlja
Lakásfelújításunk egy égető pontja volt a villanyvezetékek cseréje. Netes keresés alapján találtam a csapatot (kifejezetten panelhoz értő szakembert kerestem). A felméréskor már nagyon szimpatikus volt Péter, több hasznos dolgot is ajánlott (az ár mellett ez volt a fő szempont amiért végül őket választottuk). 5 napra vállalták a munkát, de hamarabb kész lettek. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkával, a segítőkészséggel. Csak ajánlani tudjuk őket! 🙂
Zsoldos Erika
Zsoldos Erika
2021-01-09
ajánlja
Nagyon Preciz munkát vègeztek Pèterèk nálunk. Teljes villanyvezeték csere volt .Gyors,hatèkony precíz munkavègzès volt . Nagyon szèpen köszönjük! Csak ajánlani tudom.
Nikolett Turóczi
Nikolett Turóczi
2021-01-02
ajánlja
Péterék teljes körű villamos hálózat felújítást végeztek nálam. Időpontok szempontjából mindig rugalmasak és pontosak voltak. Igazán precíz és professzionális munkát végeztek. Köszönöm a remek munkájukat és mindenkinek csak ajánlani tudom őket!