panel villanyszerelés logo

FelújítOTT

 

Ezekben a panelházakban már biztosan van elektromosan felújított lakás.

 

Panel villanyszerelés
Panel villanyszerelés
34 Facebook értékelés alapján
Botond Nemcsics
Botond Nemcsics
2023-04-22
ajánlja
Panel lakás elektromos hálózatához a legmegfelelőbb csapat. Gyorsan, szépen, pontosan dolgoznak. Csak ajánlani tudjuk őket.
Kornél Klinec
Kornél Klinec
2023-04-22
ajánlja
A legjobb vállalkozók közé sorolom őket akikkel eddig találkoztam, a hozzáállás és a munka terén is. Megvalósították azt, hogy a leendő otthonom biztonságos, korszerű és kényelmes legyen. U.I.: Külön köszi Attila
Gábor Füzi
Gábor Füzi
2023-03-15
ajánlja
Pétert csak ajánlani tudom. Remek szakember, aki kiválóan kommunikál az ügyféllel, pontosan tartja a megbeszélt időpontokat. A panellakások felépítése a kisujjában van, pontosan tudja, hogy hol futnak a régi vezetékek. Mindenhol áthúzta a hálózatot, ahol más villanyszerelő vésne, hornyot marna.
David Szasz
David Szasz
2023-01-17
ajánlja
Péter pontos, megbízható, és mindent nagyon részletesen elmagyaráz - látszik, hogy nagyon ügyel a részletekre. Köszönöm! Mindenkinek szívből ajánlom!
Szabó-Nótin Beatrix
Szabó-Nótin Beatrix
2022-11-29
ajánlja
Nagyon szép munkát végeztek, precízek, pontosak voltak, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk Őket! Mindennel maximálisan megvagyunk elégedve. Sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy Magyarországon a legkorrektebb csapat, vállalkozó, akivel eddig találkoztunk. Mindenkinek ilyennek kellene lennie, és így intéznie a munkálatokat.
Szilvia Gombás
Szilvia Gombás
2022-07-04
ajánlja
Pontos, megbízható csapat
Sandor Misanszki
Sandor Misanszki
2022-07-01
ajánlja
Maximálisan ajánlom őket! Rugalmas, korrekt és profi csapat. Minden úgy haladt, ahogy megbeszéltük. Köszönöm!
Virág Sápi
Virág Sápi
2022-06-23
ajánlja
A lakásunk legjobb, legprecízebb részét nekik köszönhetjük. Mindenkinek szívből ajánljuk! Ha megtaláltátok őket, ne keressetek tovább! 😃
Róbert Szabó
Róbert Szabó
2022-06-19
ajánlja
Nagyon profi csapat, úgy érzem jól döntöttem hogy őket választottam a lakás teljes vezetékhálózatának felújítására. Péter már a munka felmérése során profi szakember benyomását keltette, aki tudja mit csinál. Az árajánlat kidolgozottága is csillagos 5-ös. Látszott, hogy olyan csapattal van dolgom, akik a sok évi rutinnak köszönhetően könnyen vesznek bármilyen akadályt ami esetleg felmerülne a munka során. Attila a munka megkezdésének reggelén pontosan érkezett, majd az előre megbeszélt időben el is készült a felújítással. Bármilyen kérdésem merült fel, készséggel megválaszolta. Bátran ajánlom őket. 🙂
Tamas Orosz
Tamas Orosz
2022-05-21
ajánlja
Saját magam részére csináltattam teljes felújítást egy zuglói panelban (régi rendszer elbontása, új rendszer tervezése, kivitelezése, szerelvenyezés stb). Nagyon komoly és hosszas casting után, utolsó versenyzőként (szakiként) hallgattam meg őt, hogy mit mond és mit ajánl. A személyes találkozónk első perce után tudtam, hogy ő lesz az én emberem. Csak azért adok 5-öst, mert nagyobbat nem enged a rendszer. 🙂 Az elejétől a végéig minden úgy történt, ahogy megbeszéltük, azt a szolgáltatást kaptam, amit elvártam. Korrekt hozzáállás, precíz tervezés és kivitelezés. Mindenkinek csak ajánlani tudom!