A panelvillanyszerelés képeinek oldala,

avagy a teljes 5+1 napos munkafolyamat illusztrációja fotókkal, leírásokkal.

 
 

Amiért érdemes cserélni:

     Sokszor hívnak minket olyan javítási munkákhoz, amikor az alábbi képek fogadnak minket. De sokszor van az is, hogy a teljes felújítás alkalmával a falból kibontott vezetékek vannak hasonló állapotban. Nincs mit tenni, az idő eljárt felettük: ezt a technikát nem erre az igénybevételre tervezték (klíma, sütő, mikró, stb.). A képek önmagukért beszélnek.


 

1. nap: a tényleges munka első napja, bontási-„felderítési” munkálatok

     Ez a nap az, amikor elkezdünk felfedezni. Leszereljük a biztosíték táblát, levesszük a szerelvényeket és megnézzük, mi van mögöttük. Megkeressük a régi nyomvonalakat, járatokat, többségében az új vezetékek is erre „futnak” majd. Ezen a napon dől el ténylegesen, mi hova kerül, ekkor jelölünk, s meglátjuk járhatóak-e a korábbi vezetékezések nyomvonala.


 

2-3. nap: a hangos rész: dugalj-helyek, horonymarás, vésés, fúrás-faragás

     Ez az egész panelvillanyszerelés legzajosabb és legpiszkosabb része. A dobozhelyek kivésése, a hornyok marása és kivésése egy igazán embert próbáló feladat, mind a mi részünkről, mind a lakók részéről. Ezért nyomatékosan kérjük, hívjátok fel a lakók és a szomszédok figyelmét arra, hogy általában 2-3 napig, munkaidőben biztosan nem hallják majd a TV-t, és ha gyerkőc van, inkább menjenek el erre az időre.


 

4-5. nap: dobozok, kábelek helyükre kerülnek, építési feladatok

     Az utolsó 2 nap a munkafolyamatok legjobb része: az építés. Ekkor tesszük helyükre az MMfal-akat, ekkor húzzuk be a vezetéket. Ezeket bombabiztosan beragasztjuk (szakaszonként megfogatjuk), a festőnek már csak a réseket kell kiglettelnie, és simává kell tennie a felületet. Ha ez kész, a kötődobozokban elkötjük a vezetékeket, helyére kerül a biztosítéktábla, és tesztelünk, tesztelünk, tesztelünk.


 

+1. nap: a felújítás végeztével szerelvényezés

     A várva vár nap. A konnektorok, kapcsolók, lámpák, ilyen olyan elektromos bigyuszok, használatra készen a helyükre kerülnek. A lakás elektromos szempontból késznek nyilvánítható lesz.


 

Életképek: mert bizony mi is emberek vagyunk

     Láttunk már ezt-azt, átélünk ezt-azt, s bizony a panelvillanyszerelés néha nem könnyű. Ha nem lenne humorunk, elképzelhető, hogy sok mindent nem bírnánk ki. De hál’ Istennek van, és így még élünk-virulunk, dolgozunk megbízóink legnagyobb örömére.

Elérhetőségeink

+36303633244

info@panelvillanyszereles.com

Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.