A panelvillanyszerelés képeinek oldala,

avagy a teljes 5+1 napos munkafolyamat illusztrációja fotókkal, leírásokkal.

 
 

Amiért érdemes cserélni:

     Sokszor hívnak minket olyan javítási munkákhoz, amikor az alábbi képek fogadnak minket. De sokszor van az is, hogy a teljes felújítás alkalmával a falból kibontott vezetékek vannak hasonló állapotban. Nincs mit tenni, az idő eljárt felettük: ezt a technikát nem erre az igénybevételre tervezték (klíma, sütő, mikró, stb.). A képek önmagukért beszélnek.


 

1. nap: a tényleges munka első napja, bontási-„felderítési” munkálatok

     Ez a nap az, amikor elkezdünk felfedezni. Leszereljük a biztosíték táblát, levesszük a szerelvényeket és megnézzük, mi van mögöttük. Megkeressük a régi nyomvonalakat, járatokat, többségében az új vezetékek is erre „futnak” majd. Ezen a napon dől el ténylegesen, mi hova kerül, ekkor jelölünk, s meglátjuk járhatóak-e a korábbi vezetékezések nyomvonala.


 

2-3. nap: a hangos rész: dugalj-helyek, horonymarás, vésés, fúrás-faragás

     Ez az egész panelvillanyszerelés legzajosabb és legpiszkosabb része. A dobozhelyek kivésése, a hornyok marása és kivésése egy igazán embert próbáló feladat, mind a mi részünkről, mind a lakók részéről. Ezért nyomatékosan kérjük, hívjátok fel a lakók és a szomszédok figyelmét arra, hogy általában 2-3 napig, munkaidőben biztosan nem hallják majd a TV-t, és ha gyerkőc van, inkább menjenek el erre az időre.


 

4-5. nap: dobozok, kábelek helyükre kerülnek, építési feladatok

     Az utolsó 2 nap a munkafolyamatok legjobb része: az építés. Ekkor tesszük helyükre az MMfal-akat, ekkor húzzuk be a vezetéket. Ezeket bombabiztosan beragasztjuk (szakaszonként megfogatjuk), a festőnek már csak a réseket kell kiglettelnie, és simává kell tennie a felületet. Ha ez kész, a kötődobozokban elkötjük a vezetékeket, helyére kerül a biztosítéktábla, és tesztelünk, tesztelünk, tesztelünk.


 

+1. nap: a felújítás végeztével szerelvényezés

     A várva vár nap. A konnektorok, kapcsolók, lámpák, ilyen olyan elektromos bigyuszok, használatra készen a helyükre kerülnek. A lakás elektromos szempontból késznek nyilvánítható lesz.


 

Életképek: mert bizony mi is emberek vagyunk

     Láttunk már ezt-azt, átélünk ezt-azt, s bizony a panelvillanyszerelés néha nem könnyű. Ha nem lenne humorunk, elképzelhető, hogy sok mindent nem bírnánk ki. De hál’ Istennek van, és így még élünk-virulunk, dolgozunk megbízóink legnagyobb örömére.

Elérhetőségeink

+36303633244

info@panelvillanyszereles.com

Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
76 vélemény alapján
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.