Lakások százezreit lehetne bontani

     Annyira elavultak a lakások, hogy felújításukra már gondolni sem érdemes. És nem csak panelekről van szó.

 

Lakások százezreit lehetne bontani 1. kép

 

     A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) irányításával és az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI Nonprofit Kft.) közreműködésével készült felmérés a hazai lakóingatlanokról. Csak részletek szivárogtak ki eddig, de abból már megtudhatjuk, hogy a magyar házak, lakások 70 százaléka elavult, minden tizedik pedig annyira rossz állapotban van, hogy már felújítani sem érdemes – írja a napi.hu.

     Kiderült az is, hogy Magyarországon a kicsit több mint 4 millió lakóingatlanból több mint 2,5 millió családi ház. Az Eurostat adatai szerint az unióban csak Romániában, Norvégiában, Szlovéniában és Horvátországban van ilyen sok különálló otthon.

     A vizsgálat szerint több mint 600 ezer családi ház 1945 és 1979 között épült – átlagosan 140 négyzetméteres alapterülettel.
A panelek többsége, több mint 324 ezer lakás 1979 előtt épült, a „házgyár” a nyolcvanas években pörgött föl, ekkor évente több mint 25 ezer lakás épült.

 

forrás: hir24.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.