A Gyakran Ismételt Kérdések oldala, a válaszainkkal.

Amennyiben kérdésedre mégsem találod a választ, hívj minket, vagy írj nekünk.
1. Tök jó a bemutatkozás, de mivel is foglalkoztok tulajdonképpen?
2. Hogyan zajlik a munka nálatok, mi a munka menete?
3. Vidékre is lejöttök?
4. Javítást is vállaltok?
5. Mennyire hangos a munka?
6. Mettől-meddig dolgoztok egy nap?
7. Hétvégén dolgoztok?
8. Télen is dolgoztok?
9. Mennyire koszos a munka?
10. A sittet elviszitek?

1.Tök jó a bemutatkozás, de mivel is foglalkoztok tulajdonképpen?
      Fő profilunk a panel lakások komplett villanyszerelése süllyesztve vagy a falon kívül. Mindkét esetben a régi vezetékeknek, kábeleknek a cseréje történik: áthúzással, horonymarással, horonyvéséssel vagy csatornázva. Emellett természetesen a mai modern igényeknek megfelelően megtörténik a televízió és az internet kábelek kiépítése a kért helyiségekben. Vállaljuk villamos hibák, zárlatok javítását, elektromos hibaelhárítását, lehetőségeinkhez mérten akár azonnali kiszállással!
      Vissza a lap tetejére

2. Hogyan zajlik a munka nálatok?
      Röviden összefoglalom az időrendet, leírom a folyamatokat, hogy milyen sorrendre számíthatsz:
-1. nap: felmérünk és konkrét ajánlatot adunk az adott lakásra
 0. nap: átvesszük a kulcsot, bepakoljuk a szerszámainkat, megbeszéljük, mi-hova kerüljön
 1. nap: a tényleges munka első napja, bontási-„felderítési” munkálatok
 2-3. nap: a hangos rész: új dugaljak helyének kialakítása, horonymarás, vésés, fúrás-faragás
 4-5. nap: az új kábelek a helyükre kerülnek, kialakítjuk a végleges áramköröket, építési feladatok
+1. nap: a felújítás végeztével egy előre megbeszélt napon érkezünk szerelvényezni
      Vissza a lap tetejére

3. Vidékre is lejöttök?
      Mivel mi budapestiek vagyunk, alap esetben itt dolgozunk. A teljesen díjtalan felmérés a tömegközlekedéssel elérhető paneldzsungelekre vonatkozik. A vidéki városokba benzinköltség fejében „szállunk ki”. Természetesen nem mondunk nemet a vidéki munkára sem, ha nekünk szavaztok bizalmat, de a távolabbi városok esetén a szállás és az utazás költségét fel kell számolnunk. (Természetesen az ajánlatunk már ezt is tartalmazni fogja.)
      Vissza a lap tetejére

4. Javítást is vállaltok?
      Természetesen. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és amint lehet, megyünk, megnézzük, mi a probléma, és hogyan orvosolhatjuk azt.
      Vissza a lap tetejére

5. Mennyire hangos a munka?
      Ha a munka menetét áttekinted, akkor abból látható, hogy a munka igazán hangos részét a 2-3. napon végezzük el. Ez a dobozhelyek és a hornyok vésését jelenti. Ezért kérünk Téged, hogy a munka megkezdése előtt írd ki több helyre is (lift ajtó, bejárati ajtó, lakás ajtó, stb.) a lakók tájékoztatására, hogy adott héten hangos munkát végzünk. Így a kisgyerekeseknek és a beteg időseknek lehetősége lesz, hogy az adott időpontban ne legyenek otthon.
      Vissza a lap tetejére

6. Mettől-meddig dolgoztok egy nap?
      Hétköznapokon normál munkaidőben dolgozunk, általában reggel 8 és délután 17 óra között. Többnyire a társasház házirendje határozza meg, hogy hangos munkát mikor végezhetünk, ezért kérünk, ezt a társasház gondnokától kérdezd meg (és bemutatkozni sem árt sosem). Emellett érdemes külön szólni a szomszédoknak is – fenti és lenti is -, hogy felkészülhessenek.
      Vissza a lap tetejére

7. Hétvégén dolgoztok?
      Igen, szerelvényezni és lámpákat felrakni általában hétvégén szoktunk. Ez főleg a szombati napot takarja, mivel ekkor a legtöbb panelházban szombat délelőtt még lehet fúrni.
      Vissza a lap tetejére

8. Télen is dolgoztok?
      Igen, természetesen. Mivel a panelekben a hideg beálltával elkezdődik a fűtési szezon, így a lakásban nincs hideg. Ez még akkor is így van, ha közben a radiátorok le lennének szerelve. (A csövek elég meleget csinálnak, és a szomszédos lakások is fűtenek.)
      Vissza a lap tetejére

9. Mennyire koszos a munka?
      Röviden, tömören: NAGYON. Ha a lakás üres, akkor ez nem jelent problémát. Ha maradtak bútorok, akkor érdemes lefóliáznod őket. Vedd figyelembe: horonyvágás közben nagyon finom por keletkezik, ezért legyél nagyon alapos a takarásnál.
      Vissza a lap tetejére

10. A sittet elviszitek?
      Sajnos nem tudjuk, de természetesen takarítunk magunk után, a sittet erős zsákokba tesszük, ahogy kell (nem tömve, hogy emelhető legyen). Ha egyik felújításnál segédkező vállalkozó (burkoló, festő, stb.) sem tudja ezt megoldani, akkor érdemes „szakembereket” hívnod, akik általában 5.000 jó magyar forint ellenében megszabadítanak a zsákoktól. Szinte minden helyi újságban találsz ilyen hirdetést.
      Vissza a lap tetejére
Elérhetőségeink

+36303633244

info@panelvillanyszereles.com

Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
78 vélemény alapján
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.