A Gyakran Ismételt Kérdések oldala, a válaszainkkal.

Amennyiben kérdésedre mégsem találod a választ, hívj minket, vagy írj nekünk.
1. Tök jó a bemutatkozás, de mivel is foglalkoztok tulajdonképpen?
2. Hogyan zajlik a munka nálatok, mi a munka menete?
3. Vidékre is lejöttök?
4. Javítást is vállaltok?
5. Mennyire hangos a munka?
6. Mettől-meddig dolgoztok egy nap?
7. Hétvégén dolgoztok?
8. Télen is dolgoztok?
9. Mennyire koszos a munka?
10. A sittet elviszitek?

1.Tök jó a bemutatkozás, de mivel is foglalkoztok tulajdonképpen?
      Fő profilunk a panel lakások komplett villanyszerelése süllyesztve vagy a falon kívül. Mindkét esetben a régi vezetékeknek, kábeleknek a cseréje történik: áthúzással, horonymarással, horonyvéséssel vagy csatornázva. Emellett természetesen a mai modern igényeknek megfelelően megtörténik a televízió és az internet kábelek kiépítése a kért helyiségekben. Vállaljuk villamos hibák, zárlatok javítását, elektromos hibaelhárítását, lehetőségeinkhez mérten akár azonnali kiszállással!
      Vissza a lap tetejére

2. Hogyan zajlik a munka nálatok?
      Röviden összefoglalom az időrendet, leírom a folyamatokat, hogy milyen sorrendre számíthatsz:
-1. nap: felmérünk és konkrét ajánlatot adunk az adott lakásra
 0. nap: átvesszük a kulcsot, bepakoljuk a szerszámainkat, megbeszéljük, mi-hova kerüljön
 1. nap: a tényleges munka első napja, bontási-„felderítési” munkálatok
 2-3. nap: a hangos rész: új dugaljak helyének kialakítása, horonymarás, vésés, fúrás-faragás
 4-5. nap: az új kábelek a helyükre kerülnek, kialakítjuk a végleges áramköröket, építési feladatok
+1. nap: a felújítás végeztével egy előre megbeszélt napon érkezünk szerelvényezni
      Vissza a lap tetejére

3. Vidékre is lejöttök?
      Mivel mi budapestiek vagyunk, alap esetben itt dolgozunk. A teljesen díjtalan felmérés a tömegközlekedéssel elérhető paneldzsungelekre vonatkozik. A vidéki városokba benzinköltség fejében „szállunk ki”. Természetesen nem mondunk nemet a vidéki munkára sem, ha nekünk szavaztok bizalmat, de a távolabbi városok esetén a szállás és az utazás költségét fel kell számolnunk. (Természetesen az ajánlatunk már ezt is tartalmazni fogja.)
      Vissza a lap tetejére

4. Javítást is vállaltok?
      Természetesen. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és amint lehet, megyünk, megnézzük, mi a probléma, és hogyan orvosolhatjuk azt.
      Vissza a lap tetejére

5. Mennyire hangos a munka?
      Ha a munka menetét áttekinted, akkor abból látható, hogy a munka igazán hangos részét a 2-3. napon végezzük el. Ez a dobozhelyek és a hornyok vésését jelenti. Ezért kérünk Téged, hogy a munka megkezdése előtt írd ki több helyre is (lift ajtó, bejárati ajtó, lakás ajtó, stb.) a lakók tájékoztatására, hogy adott héten hangos munkát végzünk. Így a kisgyerekeseknek és a beteg időseknek lehetősége lesz, hogy az adott időpontban ne legyenek otthon.
      Vissza a lap tetejére

6. Mettől-meddig dolgoztok egy nap?
      Hétköznapokon normál munkaidőben dolgozunk, általában reggel 8 és délután 17 óra között. Többnyire a társasház házirendje határozza meg, hogy hangos munkát mikor végezhetünk, ezért kérünk, ezt a társasház gondnokától kérdezd meg (és bemutatkozni sem árt sosem). Emellett érdemes külön szólni a szomszédoknak is – fenti és lenti is -, hogy felkészülhessenek.
      Vissza a lap tetejére

7. Hétvégén dolgoztok?
      Igen, szerelvényezni és lámpákat felrakni általában hétvégén szoktunk. Ez főleg a szombati napot takarja, mivel ekkor a legtöbb panelházban szombat délelőtt még lehet fúrni.
      Vissza a lap tetejére

8. Télen is dolgoztok?
      Igen, természetesen. Mivel a panelekben a hideg beálltával elkezdődik a fűtési szezon, így a lakásban nincs hideg. Ez még akkor is így van, ha közben a radiátorok le lennének szerelve. (A csövek elég meleget csinálnak, és a szomszédos lakások is fűtenek.)
      Vissza a lap tetejére

9. Mennyire koszos a munka?
      Röviden, tömören: NAGYON. Ha a lakás üres, akkor ez nem jelent problémát. Ha maradtak bútorok, akkor érdemes lefóliáznod őket. Vedd figyelembe: horonyvágás közben nagyon finom por keletkezik, ezért legyél nagyon alapos a takarásnál.
      Vissza a lap tetejére

10. A sittet elviszitek?
      Sajnos nem tudjuk, de természetesen takarítunk magunk után, a sittet erős zsákokba tesszük, ahogy kell (nem tömve, hogy emelhető legyen). Ha egyik felújításnál segédkező vállalkozó (burkoló, festő, stb.) sem tudja ezt megoldani, akkor érdemes „szakembereket” hívnod, akik általában 5.000 jó magyar forint ellenében megszabadítanak a zsákoktól. Szinte minden helyi újságban találsz ilyen hirdetést.
      Vissza a lap tetejére
Elérhetőségeink

+36303633244

info@panelvillanyszereles.com

Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.