Leveri az árakat a végtörlesztés?


     Gazdagrét: jól eladható panel lakásokKeresik és ami a legjobb, veszik is a panel lakásokat a XI. kerületben – vajon leveri az árakat a végtörlesztés? A 11. kerület a leginkább kedvelt kerület az ingatlant vásárlók körében. Ennek oka egyszerű: ez a legnépesebb, a legnagyobb lakásszámmal bíró kerület, de az is igaz, hogy szeretnek itt élni az emberek. Az ingatlan.com munkatársai utánajártak, miért is.

     Az érdeklődők száma nem csak azért magas, mert nagy kerületről van szó, hanem egy olyan területről, ami lakhatás szempontból igen sokszínű, minden megtalálható: az olcsó paneltől, a sokszobás luxusvilláig. Az is vonzza a vásárlókat, hogy jó a közlekedés (a 4-es metró!? de csak lesz egyszer), valamint olcsóbb árkategóriába tartozik, mint az I., II. vagy XII. kerület, mégis Budán van.

Őrmező: a legfiatalabb     Egyetemi városrészről van szó élénk egyetemi élettel, így nagyon sok itt tanuló hallgatónak a szülei vásárolnak a kerületben lakást, mert jobban megéri, mint bérelni (hozzátenném: az albérletek keresettségének okán sokan vásárolnak befektetési céllal, bár ezt a cikkben másként ítélik meg, viszont a saját tapasztalataink ellentétesek ezzel! a szerk.).

     Az élénkülés érezhető a végtörlesztés miatt a kerületi ingatlanpiacon azért a karácsony ellenére is, főleg a panellakások tulajdonosai körében tapasztalható az, hogy megpróbálnak szabadulni a törlesztőrészletek végett az otthonuktól (és a beígért vagy várható emeléseket se hagyjuk ki, pl. távhő, ÁFA, ami legsúlyosabban a panel lakásban előket érinti! a szerk.), akár áron alul. Ez viszont a panellakások árának fokozott eséséhez vezet.

Kelenföld: a legolcsóbb     A legolcsóbb lakásokból kel el a legtöbb jelenleg. Darabszámra a legtöbbet a panellakásokból lehet eladni, hiszen három nagy lakótelep is található a kerületben: a kelenföldi, az őrmezői és a gazdagréti. Ezeknek eltérő az árazása, a vevők leginkább Gazdagrétet kedvelik, ahol nagyjából 20 százalékkal magasabb árakról beszélhetünk, mint Kelenföld vagy Őrmező esetében. A döntésben szinte kizárólag az ár játszik szerepet, s az elhelyezkedés mellett kis mértékben befolyásol, hogy az adott panelház részt vett-e a panelprogramban, szigetelték-e, van-e benne egyedi fűtésmérés.

     Összefoglalva: ha van pénze lakásra, akkor érdemes lehet megvárni a jövő év elejét.
Megosztás  

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
76 vélemény alapján
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.