Hol szaladnak ki a 10.000-esek a panellakásból?

Panelprogram a valóságban?

     Ez a kérdés igen jogosnak tűnhet. Hol futnak el? Mire költjük? Miért költünk többet? Vagy mégsem költünk többet? Vagy hogy is van ez?

Panelprogram, panel szigetelése, hőkamera

     Nem szabdaljuk szét a közösköltséget, hogy megvizsgáljuk, mire fizetünk. Ez mindenhol más és más. Nem szabdaljuk szét a távhődíjat, hogy megvizsgáljuk mért olyan sok(k). Ez szintén mindenhol más és más.

     Ami viszont tény, hogy a panelházak hőmegtartási képessége finoman szólva is hagy némi kívánni valót maga után. Ezen hivatott javítani a panelprogram pályázatok hőszigetelési hulláma. Hogy a hőmegtartási képességre jótékony hatással van, azt az alábbi videó-részlettel bizonyítjuk. Hogy hogyan lehet és kell ezzel spórolni, az egy másik cikk-sorozat témája lesz a közeljövőben.

     A videót az ATTRAKTOR csapata készítette, a teljes anyagot a linken megtekinthetik. Köszönet a videóért a fiúknak, és köszönet a vágásért Odie-nak.

 
 

 
 

Megosztás  

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.