Lehetne ezt nálunk is így?


     Panelprogram másként: a kész műA panelprogrammal kapcsolatos kutatásaim során kerülnek elő szebbnél szebb képek, jobbnál jobb alkotások. A szakmai részről kéne írnom főleg, hiszen villanyszereléssel foglalkozunk, de egyszerűen nekem ezek sokkal többet mondanak.

     Szokták volt mondani: „The google is your friend!„. Igazuk van! Ha keresel találsz.

     Ezeket a képeket először a Panelprogram másként felirat alatt találtam. Érdemes megnézni őket, magukért beszélnek.

Panelprogram másként: Solovei művésznő munkában
     A helyszín (természetesen!?) Németország. A Berlin melletti Beelitzben újították fel a képen látható tömbházat, még a 2007-es év második felében. Abban az időben ott élt és a ház pincéjében dolgozott a híres New York-i művésznő Solovei. Eredeti nevén Polina Soloveichik. Fontos tudni róla, hogy utcai művészként kezdte pályafutását az amerikai kontinensen, New York, Brooklyn negyedében. Egy „falfestményét” megtaláltam a Brighton Beach-en.

Panelprogram másként: a bejárat     A ház oldalán az általa közkedvelt sellő motívumot használta. Az ajtónál, ahogyan a képen is látszik, két emberalakot ábrázolt. Az alakok érdekessége, hogy az egyiket a legjobb barátnőjéről mintázta, a másik oldali figurát pedig az egyik házon dolgozó munkás ihlette.


     Kitaláljátok melyik a nő és melyik a férfi?


Megosztás  

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.