Extrém konyhakert és díszhaltárgy

     A Grove Ecosystem két legyet üt egy csapásra. Nem csak lehetőséget biztosít a panellakók számára egy szerény kis konyhakert megteremtésére, de a díszhalakból is keményen dolgozó haszonállatot csinál. Az eredmény? Egy látványos akvárium és némi fűszernövény.

 

Extrém konyhakert és díszhaltárgy

 

     A kép máris sokat sejtet a rendszer működését illetően, melynek alapelve egyszerűbb már nem is lehetne. A LED-ek alatt növekvő zöldek táplálékát a halak és az akvárium más lakóinak salakanyagai biztosítják. A fotoszintézis beindításáról a napfényt imitáló világítás gondoskodik, míg a Wi-Fi kapcsolat és a társapplikáció a rendszer folyamatos megfigyelését szavatolja. A alkalmazáson keresztül a minikert tulajdonosa mindent kézben tarthat az energiafelhasználástól kezdve a mikróbák szintjéig és az egyes elemek állapotáig.

     Ha máris egy Grove-rendszer beépítésén jár az eszed, nem árt, ha előbb utánaolvasol az áraknak. A projekt jelenleg a Kickstarteren keresztül keres támogatást, melynek keretein belül 2700 dollár, azaz csaknem 800 000 forint, fejében szerezhető be a veteményes-akvárium kombó. Az első darabok kiszállítása jövő márciusban indul. Az árak a hivatalos megjelenést követően már csak meredekebbek lesznek, így később teljes 4500 dollárt, 1 305 000 forintot kérnek majd a rendszerért.

 

forrás: itmozaik.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.