Debrecen panelházainál gyűlik a szemét

     Debrecen – A lakók néha szemétdombbá változtatják környezetüket városunkban. Két hete halmozódik a lom a Viola utcában.

 

Debrecen panelházainál gyűlik a szemét

 

     Napról napra egyre nagyobb ez a szemétdomb, ami a Viola utcát csúfítja hetek óta. A környék lakói nem értik, miért vált az utcájuk hulladéklerakóvá. Egy hónappal ezelőtt volt lomtalanítás a Viola utcában a lakók kérésére. Az AKSD az egyeztetett időpontban, szeptember 15-én el is szállította a kihelyezett holmikat, de egyes lakók azóta is ide hordják a lomokat. Ez sokakat felháborít. Az AKSD tapasztalatai szerint alapvetően jól működik a szervezett lomtalanítás a városban, de nem mindenütt. Főként a panelházak környékén fordul elő időnként hasonló probléma.

     Abból eredhet, hogy a közös képviselő meghirdeti egy bizonyos napra a lomtalanítást, azonban a lakók már a meghirdetéskor elkezdik kihelyezni a hulladékokat. Ezért akár egy-két hétig is gyűlik ott a szemét – mondta el Képesné Domokos Csilla, az AKSD Kft. szóvivője.

     A meghirdetett lomtalanítás sem jelent mindenre megoldást. A veszélyes hulladékokat ugyanis tilos az utcára kihelyezni vagy a lomok közé keverni. Erre való a lakossági hulladékudvar, ahol bárki elviheti a kidobásra szánt, régi holmijait és a környezetre ártalmas anyagokat. Ez az ingyenes lehetőség egész évben a debreceniek rendelkezésére áll az István úti hulladékudvarban.

     

 

forrás: dehir.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
78 vélemény alapján
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.