Debrecen panelházainál gyűlik a szemét

     Debrecen – A lakók néha szemétdombbá változtatják környezetüket városunkban. Két hete halmozódik a lom a Viola utcában.

 

Debrecen panelházainál gyűlik a szemét

 

     Napról napra egyre nagyobb ez a szemétdomb, ami a Viola utcát csúfítja hetek óta. A környék lakói nem értik, miért vált az utcájuk hulladéklerakóvá. Egy hónappal ezelőtt volt lomtalanítás a Viola utcában a lakók kérésére. Az AKSD az egyeztetett időpontban, szeptember 15-én el is szállította a kihelyezett holmikat, de egyes lakók azóta is ide hordják a lomokat. Ez sokakat felháborít. Az AKSD tapasztalatai szerint alapvetően jól működik a szervezett lomtalanítás a városban, de nem mindenütt. Főként a panelházak környékén fordul elő időnként hasonló probléma.

     Abból eredhet, hogy a közös képviselő meghirdeti egy bizonyos napra a lomtalanítást, azonban a lakók már a meghirdetéskor elkezdik kihelyezni a hulladékokat. Ezért akár egy-két hétig is gyűlik ott a szemét – mondta el Képesné Domokos Csilla, az AKSD Kft. szóvivője.

     A meghirdetett lomtalanítás sem jelent mindenre megoldást. A veszélyes hulladékokat ugyanis tilos az utcára kihelyezni vagy a lomok közé keverni. Erre való a lakossági hulladékudvar, ahol bárki elviheti a kidobásra szánt, régi holmijait és a környezetre ártalmas anyagokat. Ez az ingyenes lehetőség egész évben a debreceniek rendelkezésére áll az István úti hulladékudvarban.

     

 

forrás: dehir.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.