Több maradhat a távhővel fűtő debreceniek zsebében

     Hosszú távon költségcsökkenést jelenthet a távfűtéses lakásokban élőknek a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. jövő évi beruházása. Korszerűsítik a teljes tócóskerti és Ispotály utcai hálózatot. A csaknem egymilliárd forintos program finanszírozására pályázatot nyújt be a cég. Ha kapnak támogatást, akkor jövő nyáron felújítják a két városrészben a távhővezetékeket és a hőközpontokat.

 

Az egyik panelprogramos tócóskerti társasház

 

A távhőár nem nő(het)ne dinamikusan …

     Sokféleképp próbálják csökkenteni a távhőszámlát a tócóskertiek. Több társasház közössége belevágott a panelprogramba, és sokan szereltetnek fel mérőórát is. A 30 éve épült lakótelepen elöregedett már a távhőrendszer, ezt újítaná fel a Hőszolgáltató. A cég 880 millió forintot fordítana a vezetékek cseréjére és a hőközpontok korszerűsítésére. A társaság illetékese azt mondta: rövid távon a szolgáltatás minősége és hatékonysága javulna, de hosszabb távon a távhődíjakban is látszana a felújítás.

     „Cégünknek ez költségmegtakarítást jelentene, csökkenne a hőveszteség, csökkenne a villamosenergia-felhasználás, és ezáltal távlatilag a távhőár sem nőne olyan dinamikusan” – nyilatkozta Kovács Zsolt, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. szolgáltatási igazgatója.

 

 

Hát induljon a banzáj …

     A korszerűsítési pályázatot várhatóan a jövő év elején nyújtja be a Hőszolgáltató. Ha sikerrel jár a cég, akkor nemcsak a Tócóskertben, hanem az Ispotály utcai távfűtéses épületekben is felújítaná a hálózatot jövő nyáron.

 

forrás: dehir.hu

 

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
78 vélemény alapján
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.