Több maradhat a távhővel fűtő debreceniek zsebében

     Hosszú távon költségcsökkenést jelenthet a távfűtéses lakásokban élőknek a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. jövő évi beruházása. Korszerűsítik a teljes tócóskerti és Ispotály utcai hálózatot. A csaknem egymilliárd forintos program finanszírozására pályázatot nyújt be a cég. Ha kapnak támogatást, akkor jövő nyáron felújítják a két városrészben a távhővezetékeket és a hőközpontokat.

 

Az egyik panelprogramos tócóskerti társasház

 

A távhőár nem nő(het)ne dinamikusan …

     Sokféleképp próbálják csökkenteni a távhőszámlát a tócóskertiek. Több társasház közössége belevágott a panelprogramba, és sokan szereltetnek fel mérőórát is. A 30 éve épült lakótelepen elöregedett már a távhőrendszer, ezt újítaná fel a Hőszolgáltató. A cég 880 millió forintot fordítana a vezetékek cseréjére és a hőközpontok korszerűsítésére. A társaság illetékese azt mondta: rövid távon a szolgáltatás minősége és hatékonysága javulna, de hosszabb távon a távhődíjakban is látszana a felújítás.

     „Cégünknek ez költségmegtakarítást jelentene, csökkenne a hőveszteség, csökkenne a villamosenergia-felhasználás, és ezáltal távlatilag a távhőár sem nőne olyan dinamikusan” – nyilatkozta Kovács Zsolt, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. szolgáltatási igazgatója.

 

 

Hát induljon a banzáj …

     A korszerűsítési pályázatot várhatóan a jövő év elején nyújtja be a Hőszolgáltató. Ha sikerrel jár a cég, akkor nemcsak a Tócóskertben, hanem az Ispotály utcai távfűtéses épületekben is felújítaná a hálózatot jövő nyáron.

 

forrás: dehir.hu

 

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.