Szecessziós köntöst kaphatnak

     Jöhetnek a szecessziós panelek. A Neopaint Works szezonzáróként egy Róth Miksa-murált alkotott, s a felszedett motívumokat a lakótelepekig vinné.

 

Szecessziós köntöst kaphatnak

 

     A közelmúltban adták át a Tűzfalrehab az Erzsébetvárosban 2015 utolsó alkotását, mely a Róth Miksa-emlékévhez is hozzásimult. A falfestményhez az iparművész egy korai, 1885 és 1890 között készült üvegfestését vették alapul, nevesül a Tiroli fiút. Ugyanakkor Róth mozaikkészítőként is a legmagasabb szinten alkotott, például világkiállítást nyert szecessziós tűzhelyével, amit a közelben lévő emlékmúzeumban meg is lehet tekinteni, így ez a téma is falra került. A háttérként és keretként szolgáló sormintákat is a mestertől vették, melybe annyira beleszerettek, hogy el sem akarják engedni őket.

     „Mindenképpen szeretnénk még Róth-műveket feldolgozni” – mondta el az MNO-nak Jankovits Barnabás, a csoport vezetője. Kifejtette, hogy a következő szezonban szeretnének Külső-Erzsébetvárosban is ténykedni, valamint a középtávoli tervek között említette a panelekre való ráfordulást, de utóbbiról nem árult el további részleteket.

     A Neopaint Works idén saját rekordját megdöntve elkészítette hazánk legnagyobb egybefüggő tűzfalfestményét a hetedik kerületi Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium udvarán. A csoport a szezon végével csokorba szedte eddigi munkáit is; aki részletekre is kiváncsi, a Neopaint Works Facebook-oldalán majdnem mindent megtalálhat.

 

forrás: mno.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.