Panelnappali ajándékba

     Judit és Márk feladata egy panelnappali teljes átalakítása. Andi, a tulajdonos, a férjét lepte meg a vadonatúj nappalival. A küldetés nem könnyű, hiszen a Térnyerőknek két nap áll rendelkezésre a megvalósításhoz.

 

Panelnappali ajándékba

 

     Az eredeti bézs, barna árnyalatokat meghagytuk a szobában, de a bordűrös tapétát lecseréltük. A régi háromrészes térfaló ülőgarnitúrától megszabadultunk, helyére egy nagy sarokkanapé került. A kiegészítőkkel, a szőnyeggel, tapétával, a párnákkal együtt kivizöld is érkezett a nappaliba, hogy a végeredmény modern, friss és fiatalos legyen. Tökéletes meglepetés!

     Mivel a nappaliban kapott helyet az étkező is, az is feladat volt, hogy a funkcionalitás megőrzése mellett kerüljük a zsúfoltságot. A többrészes robosztus ülőgarnitúra helyett modern sarokkanapét választottunk. Ha az étkezőrész fölött nincs villamos kiállás (panellakásokban ez rendszerint így van), és szeretnénk a falvésést elkerülni, akkor színes textilkábellel és kampóval megoldhatjuk a problémát. A székekre mi magunk is varrhatunk ülésvédőt, így nem kell hetente tisztítani a hófehér székhuzatot. A tapéta megadja a szoba színharmóniáját, csíkozása jótékonyan alakítja a teret. A nappali és az étkezőrész is kapott tapétát, így egységbe olvad a tér. Az egyedi dekoráció semmi mással nem pótolható! Falióránk alapja akrilfestékkel színezett festővászon, amelyre óraszerkezetet aplikáltunk. A falra vágathatunk 3D-s dekort polisztirol habból, amit akrilfestékkel színezhetünk, a kedvenc családi képeinkből készíttetett vászonképek szintén egyediek.

     Több olyan online képáruházat találunk a világhálón, ahová egyszerűen feltölthetjük kedvenc fotóinkat, hogy vászonkép vagy fotónyomat formájában díszíthessék a falat.

 

forrás: amiotthonunk.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.