Panelnappali ajándékba

     Judit és Márk feladata egy panelnappali teljes átalakítása. Andi, a tulajdonos, a férjét lepte meg a vadonatúj nappalival. A küldetés nem könnyű, hiszen a Térnyerőknek két nap áll rendelkezésre a megvalósításhoz.

 

Panelnappali ajándékba

 

     Az eredeti bézs, barna árnyalatokat meghagytuk a szobában, de a bordűrös tapétát lecseréltük. A régi háromrészes térfaló ülőgarnitúrától megszabadultunk, helyére egy nagy sarokkanapé került. A kiegészítőkkel, a szőnyeggel, tapétával, a párnákkal együtt kivizöld is érkezett a nappaliba, hogy a végeredmény modern, friss és fiatalos legyen. Tökéletes meglepetés!

     Mivel a nappaliban kapott helyet az étkező is, az is feladat volt, hogy a funkcionalitás megőrzése mellett kerüljük a zsúfoltságot. A többrészes robosztus ülőgarnitúra helyett modern sarokkanapét választottunk. Ha az étkezőrész fölött nincs villamos kiállás (panellakásokban ez rendszerint így van), és szeretnénk a falvésést elkerülni, akkor színes textilkábellel és kampóval megoldhatjuk a problémát. A székekre mi magunk is varrhatunk ülésvédőt, így nem kell hetente tisztítani a hófehér székhuzatot. A tapéta megadja a szoba színharmóniáját, csíkozása jótékonyan alakítja a teret. A nappali és az étkezőrész is kapott tapétát, így egységbe olvad a tér. Az egyedi dekoráció semmi mással nem pótolható! Falióránk alapja akrilfestékkel színezett festővászon, amelyre óraszerkezetet aplikáltunk. A falra vágathatunk 3D-s dekort polisztirol habból, amit akrilfestékkel színezhetünk, a kedvenc családi képeinkből készíttetett vászonképek szintén egyediek.

     Több olyan online képáruházat találunk a világhálón, ahová egyszerűen feltölthetjük kedvenc fotóinkat, hogy vászonkép vagy fotónyomat formájában díszíthessék a falat.

 

forrás: amiotthonunk.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
76 vélemény alapján
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.