Méteres muskátli a panelban

     Szeged – Méteres muskátli és másfél méteres ananászfa is nőtt egy szegedi férfi otthonában..

 

Méteres muskátli a panelban 1. kép

 

     Az egyszobás panel igazi növénybirodalom: az erkélyen és a szobában is láthatóan nagyon jól érzik magukat.

     – „Valamivel több mint 10 éve vannak virágaim. Előtte nem értem rá ilyesmivel foglalkozni” – mesélte Császár Vince, aki egyedül gondozza növényeit. Férfi létére nagy odafigyeléssel ápolja mindegyiket, bár van, aminek a nevét sem tudja. – „Ez például azért tetszik, mert olyan a levele, mint ahogyan a régi Fa szappan nézett kiˇ – mutatott egy futónövényre. A petúniákat is színük alapján választotta, amelyek már az egész erkélykorlátot belepik.

     – „Soha nem olvasgattam utána, melyiknek mire van szüksége. Földből is ugyanazt kapja mindegyik. Azt hiszem, a titok a nagy szeretet” – fogalmazott a férfi. Persze lakásának is jó adottsága van: csupán 11 óráig süti a nap. Munkahelyén pedig lelkesen gyűjti az esővizet – azt kapják növényei hetente egyszer. – „Ezenkívül reggel is megspriccelem őket, meg este. Erre való a reklámszünet a tévében” – mosolygott.

     Legbüszkébb természetesen az ananászfájára, amelyet egy gyümölcs levágott tetejéből növesztett 5 év alatt – ma már magasabb nála. Termést nem hoz, de szerinte arra nincs is szükség egy ilyen pici lakásban. Így is alig győzi kötözni, hogy ne terebélyesedjen el. Abban bízik, ennél nagyobb már nem lesz. Van egy újabb fája is, amit elkezdett növeszteni. Valószínűleg azonban új növény már nem kerül a lakásba – akkor már ő nem férne el.

 

forrás: delmagyar.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.