Méteres muskátli a panelban

     Szeged – Méteres muskátli és másfél méteres ananászfa is nőtt egy szegedi férfi otthonában..

 

Méteres muskátli a panelban 1. kép

 

     Az egyszobás panel igazi növénybirodalom: az erkélyen és a szobában is láthatóan nagyon jól érzik magukat.

     – „Valamivel több mint 10 éve vannak virágaim. Előtte nem értem rá ilyesmivel foglalkozni” – mesélte Császár Vince, aki egyedül gondozza növényeit. Férfi létére nagy odafigyeléssel ápolja mindegyiket, bár van, aminek a nevét sem tudja. – „Ez például azért tetszik, mert olyan a levele, mint ahogyan a régi Fa szappan nézett kiˇ – mutatott egy futónövényre. A petúniákat is színük alapján választotta, amelyek már az egész erkélykorlátot belepik.

     – „Soha nem olvasgattam utána, melyiknek mire van szüksége. Földből is ugyanazt kapja mindegyik. Azt hiszem, a titok a nagy szeretet” – fogalmazott a férfi. Persze lakásának is jó adottsága van: csupán 11 óráig süti a nap. Munkahelyén pedig lelkesen gyűjti az esővizet – azt kapják növényei hetente egyszer. – „Ezenkívül reggel is megspriccelem őket, meg este. Erre való a reklámszünet a tévében” – mosolygott.

     Legbüszkébb természetesen az ananászfájára, amelyet egy gyümölcs levágott tetejéből növesztett 5 év alatt – ma már magasabb nála. Termést nem hoz, de szerinte arra nincs is szükség egy ilyen pici lakásban. Így is alig győzi kötözni, hogy ne terebélyesedjen el. Abban bízik, ennél nagyobb már nem lesz. Van egy újabb fája is, amit elkezdett növeszteni. Valószínűleg azonban új növény már nem kerül a lakásba – akkor már ő nem férne el.

 

forrás: delmagyar.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
83 vélemény alapján
Bence Szalai
Bence Szalai
2024.06.24.
Megbízható és korrekt szakember. Minden a megbeszéltek szerint történt, nagyon szépen és igényesen dolgozott. A felmerülő kérdésekre mindig érthetően válaszolt. Nagyon meg vagyok elégedve vele, bátran ajánlom mindenkinek.
Kornél Leitner
Kornél Leitner
2024.06.23.
Hihetetlenül segítőkész ember Péter, emellett szakmailag is kifogásolhatatlan. Bátran ajánlom mindenkinek aki profi munkát szeretne.
Tamás Dákai
Tamás Dákai
2024.06.23.
Egy budapesti panellakás teljes villamos felújításával bíztam meg a céget. A kezdési időpontban, a munka időtartamában már 8 hónappal a munka tényleges megkezdése előtt megállapodtunk, melyet teljesen be is tartottak. Maximálisan rugalmasak és segítőkészek voltak a változások megvalósításában az eredetileg tervezetthez képest. Nemcsak az anyagok olcsóbb beszerzésében segítenek, hanem a hálózatfejlesztésben is. Az egyes munkafázisok után (vésés, alapszerelés) maximális rendet, tisztaságot hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek.
Flóra Kiss
Flóra Kiss
2024.06.18.
Bátran ajánlom mindenkinek Pétert és csapatát! Megbízható, nagyon korrekt szakember, aki minden felmerülő kérdésemre válaszolt és érthetően elmagyarázta. A kivitelezés megkezdése előtt többször egyeztettünk, részletesen átbeszéltük a folyamatot. Minden a terv szerint alakult időben is, mindig pontosan érkezett. A kivitelezés minősége teljesen rendben van. A helyszínt tisztán, rendben hagyták maguk után. Kommunikáció, díjazás, pontosság is 5/5 Nagyon örülök, hogy ők újították fel a lakás elektromos hálózatát!
ts01
ts01
2024.06.10.
Korrekt, rugalmas, megbízható szakember!
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.