Melyik a kedvenc budapesti panellakóteleped?

     Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.

 

Melyik a kedvenc budapesti panellakóteleped? 1. kép

 

     Mivel történetesen ezeket a sorokat is épp egy panelház negyedik emeletén írom, szó szerint van némi rálátásom a dolgokra. Ugyanakkor az lenne a legjobb, ha Ti is elárulnátok, hol vannak a legtutibb panelkecók, hol a legjobbak a parkok, a legklasszabb a közlekedés, a boltok, miegymás.

     Persze egy ilyen játék soha nem a racionális érvek ütköztetésénél dől el, sokkal inkább a személyes érzéseken. Hol laktok vagy hol nőttetek fel, hol játszottatok gyerekkorotokban, hova jártatok/jártok a csajotokhoz/pasitokhoz? Vagy csak egyszerűen a szomszédodban, kerületben van és szereted? A kérdést úgy is feltehetném egyszerűen: hova húz a szívetek?

     Tavaly nyáron volt egy nagy sikerű játék ugyanitt az Urbanistán, a Városnegyed-bajonkság, melyben kemény harcok után kiderült, melyik városrészt szeretitek a legjobban Budapesten. Már akkor felmerült, hogy hiába szabtunk ki nagyjából egységes lakókörzeteket az Otthontérkép segítségével, nehéz volt összehasonlítani az almát a körtével, vagyis mondjuk egy kertvárosi övezetet és egy belvárosi bérházas környéket.

     (Érdekes módon már ott is bekerült pár mostani játékunkkal határeset a top3-ba, hiszen a József Attila, ha nem is klasszikus panel, de lakótelep, Újlipótváros meg cakli-pakli távfűtéses, de ebbe most ne menjünk bele.)

     Tehát most tematikus bajnokság következik, mégpedig Budapest legszerethetőbb, legkedvencebb, klasszikus, távfűtött panellakótelepét keressük!

     A játék menete a megszokott lesz. Ez a -1. forduló, ahol a tippjeiteket várjuk. Kik legyenek az indulók? Melyik panellakótelepet szeretitek és miért? Mindenféle megkötés nélkül várjuk a lakótelepneveket, persze ha rövid indoklást biggyesztetek mellé, az nem baj.

     Aztán a javaslataitok alapján összeáll, hogy kik indulnak a versenyen, majd attól függően, hogy hány “játékost” javasoltatok, kihirdetjük a játék menetét, és indulhat a bajnokság! Klassz móka lesz, már nagyon várom.

 

     Na vajon ki lesz 2013 Panelbajnoka?

 

forrás: urbanista.blog.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.