Eladó Vágási Feriék lakása

     Potom 11 és fél millióért bárki megveheti a Szomszédokból megismert Vágási Feriék 39 négyzetméteres panelét. Ivancsics Ilona a Hír24-nek azt mondta: ő biztosan nem fogja.

 

Eladó Vágási Feriék lakása 1. kép

 

     A Szomszédok sorozat rajongói örülhetnek, ugyanis 11,5 millióért eladó Vágási Feri és Jutka lakása. A 39 négyzetméteres ingatlan mindössze másfél szobás, de a nappalit és a konyhát összenyitották.

     Egy ideje a fiatalok körében is népszerű a kultikus Szomszédok, így nem csoda, hogy Vágásiék sikerében bízik az eladó, ugyanis hasonló paneleket olcsóbban is lehet kapni.

     Felkerestük a Jutkát alakító Ivancsics Ilonát is, aki azt mondta, hogy biztosan nem ő lesz a gazdagréti ingatlan új tulajdonosa.

     „Nem tudnék panelben élni, kertes családi házban nőttem fel és jelenleg is itt élek. Így én biztosan nem fogom megvásárolni a lakást, nem nosztalgiázom. Persze örülök, hogy egyre több fiatal felfedezte magának a sorozatot. Nem gondoltam volna, hogy elindul majd egy retro Szomszédok-láz” – tette hozzá a színésznő.

 

forrás: hir24.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.