Jókedvű családi nap a panelházak között

     Számos színes program és bográcsban főtt marhapörkölt is várta a Puskás utcai játszótér mellett a Ménesi Imre képviselő által szervezett Családi Napra kilátogató rókusiakat.

 

Jókedvű családi nap a panelházak között

 

     Már messziről lehetett hallani és érezni, hogy a panelházak között szombat délelőtt történik valami. Beszélgetés zsivaja és zene szólt, valamint kellemes pörkölt illat fogadta az arra sétáló, vagy céltudatosan a rendezvényre érkezőket. Ménesi Imre szocialista önkormányzati képviselő már évek óta rendszeresen szervez családi napokat és egyéb rendezvényeket a Búvár tó melletti füves területre Új-Rókuson. Amikor a legutóbbi választásokra átrajzolták a választókerületek határait hozzá került Rókus egy része is. Már a választási kampányban szervezett erre a részre is családi napot, így akkor megteremtette a rendezvény hagyományait. Idén október második szombatján pedig ismét a Puskás utcai játszótér mellé várta a környék lakóit a képviselő.

     Ménesi Imrét elég nehéz volt pár szóra megállítani mivel hol itt, hol ott tűnt fel, kóstolta a pörköltet, beszélgetett az érkezőkkel, áldomást ivott, irányította a szervezőket, vagy éppen a következő programról egyeztetett. Azért elmondta, nagyon fontosak az ilyen rendezvények, mivel a mai szürke világban, amikor mindenki reggeltől estig, rohan, dolgozik, kellenek az ilyen közösségeket összekovácsoló programok, ahol az egész család jól érezheti magát, és pár órára kikapcsolódhat. Kiemelte a színes programok mellett egy finom marhapörkölttel is várják a vendégeket.

     A rendezvényre lányával együtt látogatott ki Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő is, aki elmondta, kedveli az ilyen programokat, mivel közösségteremtő ereje van. Kiemelte, ezek az események arra is kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy az emberekkel találkozva meghallgassa panaszaikat, ötleteiket és véleményüket.

     A rókusi Családi Napon a kilátogató gyerekeket ingyenes lovaglás, lovaskocsizás, ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás várta. Fellépett a Szegedi Ugrálóköteles csoport is. A gyerekek kezében olyan gyorsan pörgött az ugráló kötél, hogy szemmel alig lehetett követni. Mint vezetőjük Ördög Nóra elmondta, heti több alkalommal edzenek a Vörösmarty Általános Iskolában, valamint az Agórában annak érdekében, hogy ilyen ügyesen mozogjanak. Minden bizonnyal gyerekkorában mindenki próbálkozott ugrálókötelezéssel, de ezek a gyerekek teljesen más dimenzióban használták ezt a játékszert.

     Ezt követően a Csiga Duó szórakoztatta a szépszámú közönséget, a sok ismert dal között természetesen felcsendült az elmaradhatatlan „Csigabiga szereti a csokifagyit” dal is, amelyet együtt énekeltek a gyerekek az előadókkal. A programok sorát egy meglepetés mesejáték zárta.

 

forrás: szeged.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.