Jókedvű családi nap a panelházak között

     Számos színes program és bográcsban főtt marhapörkölt is várta a Puskás utcai játszótér mellett a Ménesi Imre képviselő által szervezett Családi Napra kilátogató rókusiakat.

 

Jókedvű családi nap a panelházak között

 

     Már messziről lehetett hallani és érezni, hogy a panelházak között szombat délelőtt történik valami. Beszélgetés zsivaja és zene szólt, valamint kellemes pörkölt illat fogadta az arra sétáló, vagy céltudatosan a rendezvényre érkezőket. Ménesi Imre szocialista önkormányzati képviselő már évek óta rendszeresen szervez családi napokat és egyéb rendezvényeket a Búvár tó melletti füves területre Új-Rókuson. Amikor a legutóbbi választásokra átrajzolták a választókerületek határait hozzá került Rókus egy része is. Már a választási kampányban szervezett erre a részre is családi napot, így akkor megteremtette a rendezvény hagyományait. Idén október második szombatján pedig ismét a Puskás utcai játszótér mellé várta a környék lakóit a képviselő.

     Ménesi Imrét elég nehéz volt pár szóra megállítani mivel hol itt, hol ott tűnt fel, kóstolta a pörköltet, beszélgetett az érkezőkkel, áldomást ivott, irányította a szervezőket, vagy éppen a következő programról egyeztetett. Azért elmondta, nagyon fontosak az ilyen rendezvények, mivel a mai szürke világban, amikor mindenki reggeltől estig, rohan, dolgozik, kellenek az ilyen közösségeket összekovácsoló programok, ahol az egész család jól érezheti magát, és pár órára kikapcsolódhat. Kiemelte a színes programok mellett egy finom marhapörkölttel is várják a vendégeket.

     A rendezvényre lányával együtt látogatott ki Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő is, aki elmondta, kedveli az ilyen programokat, mivel közösségteremtő ereje van. Kiemelte, ezek az események arra is kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy az emberekkel találkozva meghallgassa panaszaikat, ötleteiket és véleményüket.

     A rókusi Családi Napon a kilátogató gyerekeket ingyenes lovaglás, lovaskocsizás, ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás várta. Fellépett a Szegedi Ugrálóköteles csoport is. A gyerekek kezében olyan gyorsan pörgött az ugráló kötél, hogy szemmel alig lehetett követni. Mint vezetőjük Ördög Nóra elmondta, heti több alkalommal edzenek a Vörösmarty Általános Iskolában, valamint az Agórában annak érdekében, hogy ilyen ügyesen mozogjanak. Minden bizonnyal gyerekkorában mindenki próbálkozott ugrálókötelezéssel, de ezek a gyerekek teljesen más dimenzióban használták ezt a játékszert.

     Ezt követően a Csiga Duó szórakoztatta a szépszámú közönséget, a sok ismert dal között természetesen felcsendült az elmaradhatatlan „Csigabiga szereti a csokifagyit” dal is, amelyet együtt énekeltek a gyerekek az előadókkal. A programok sorát egy meglepetés mesejáték zárta.

 

forrás: szeged.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
83 vélemény alapján
Bence Szalai
Bence Szalai
2024.06.24.
Megbízható és korrekt szakember. Minden a megbeszéltek szerint történt, nagyon szépen és igényesen dolgozott. A felmerülő kérdésekre mindig érthetően válaszolt. Nagyon meg vagyok elégedve vele, bátran ajánlom mindenkinek.
Kornél Leitner
Kornél Leitner
2024.06.23.
Hihetetlenül segítőkész ember Péter, emellett szakmailag is kifogásolhatatlan. Bátran ajánlom mindenkinek aki profi munkát szeretne.
Tamás Dákai
Tamás Dákai
2024.06.23.
Egy budapesti panellakás teljes villamos felújításával bíztam meg a céget. A kezdési időpontban, a munka időtartamában már 8 hónappal a munka tényleges megkezdése előtt megállapodtunk, melyet teljesen be is tartottak. Maximálisan rugalmasak és segítőkészek voltak a változások megvalósításában az eredetileg tervezetthez képest. Nemcsak az anyagok olcsóbb beszerzésében segítenek, hanem a hálózatfejlesztésben is. Az egyes munkafázisok után (vésés, alapszerelés) maximális rendet, tisztaságot hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek.
Flóra Kiss
Flóra Kiss
2024.06.18.
Bátran ajánlom mindenkinek Pétert és csapatát! Megbízható, nagyon korrekt szakember, aki minden felmerülő kérdésemre válaszolt és érthetően elmagyarázta. A kivitelezés megkezdése előtt többször egyeztettünk, részletesen átbeszéltük a folyamatot. Minden a terv szerint alakult időben is, mindig pontosan érkezett. A kivitelezés minősége teljesen rendben van. A helyszínt tisztán, rendben hagyták maguk után. Kommunikáció, díjazás, pontosság is 5/5 Nagyon örülök, hogy ők újították fel a lakás elektromos hálózatát!
ts01
ts01
2024.06.10.
Korrekt, rugalmas, megbízható szakember!
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.