panel villanyszerelés logo

Friss falusi termékek a panelházak között

| Írta: Bara-Horváth Péter

Kategória: Panel rengeteg

Gyorsan megkedvelték a széchenyivárosiak a pénteki kispiacot, melynek kínálatában a zöldségek és gyümölcsök mellett mostanában már a hagyományosan feldolgozott magyar élelmiszerek kínálata is megtalálható hétről-hétre.

 

Friss falusi termékek a panelházak között

 

     Feldolgozott hentes áru, füstölt hústermékek, lekvárok, ivólevek, különféle mézek és mézből készült finomságok, édességek, tojás és tészta, paprikaőrlemény és dióbél: többek között ezek a háztáji termékek is megtalálhatók hétről hétre a Széchenyivárosi Kispiac kínálatában.

     A hatalmas lakótelepre közvetlenül a tanyákról érkeznek a panelházak közé a friss, egészséges és ínycsiklandó feldolgozott finomságok, melyeket hamar megkedveltek, és most már keresnek is a környéken élők.

     A Széchenyivárosi Kispiac kedvező – a lakótelepet tekintve mondhatni központi – fekvése folytán könnyen megközelíthető, és emellett útba esik a hazafelé igyekvő lakosoknak is. Ezért, valamint kedvező árai és magyarosan ízletes termékei miatt a péntek délutánonként a tél folyamán is működő kispiac gyorsan kedvelt lett a környéken lakók között.

 

forrás: hiros.hu