Elköltözött, de visszajár a szomszéd

     Olvasónk meglepődve tapasztalta, hogy egy korábban is kétes életet élő lakó elköltözése ellenére visszajár a lépcsőházba:

 

Elköltözött, de visszajár a szomszéd

 

     „Sziasztok! Van egy szomszédunk, aki bár úgy egy éve elköltözött, mégis többször szembe jött velem a lépcsőházban. Elsőre azt gondoltam, hogy a cuccait pakolja ki, de sokadik alkalommal, már gyanús lett, hogy nem kellene itt lennie.

     Annyit megjegyeznék, hogy több rendőrségi ügye is volt, sőt, szerintem a lépcsőházban eltűnő dolgokhoz is lehet köze. Ezzel a gondolattal a fejemben már egy idő után igencsak rosszul viseltem, ha találkoztam vele, így kérdőre is vontam, hogy mit keres felénk. Általában arra hivatkozott, hogy egy ismerőséhez jön, máskor állítólag az új lakóhoz jött vissza, mivel itthagyott valamit.

     Mivel 10 emeletes panelról van szó, nem álltam neki követni, de azért nem hagy nyugodni, hogy mit keres nálunk. A közelmúltban volt egy lakógyűlés, ott sikerült összefutnom az új szomszéddal, aki bár elismerte, hogy egy-egy alkalommal tényleg járt ott az előző lakó, azt is elmondta, hogy annyiszor biztos nem, ahányszor én találkoztam vele.

     Állítása szerint a kódot a vétel után megváltoztatták, azaz egyelőre gőzöm sincs, hogy kiét használva jut be. Úgy láttam, a kommentek között időnként elég jó ötletek is születnek, ezért is írtam ezt most le. Szeretnék/nénk, felkészülni arra, hogy egy 1. senki, hozzá hasonló többé akaratunkon kívül ne jusson be, 2. ha már lopni jön, elkapjuk és felelősségre tudjuk vonni.

     Miket érdemes tenni, ami a jog csavaros határain belül van? ”

 

forrás: lakogyules.blog.hu

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
83 vélemény alapján
Bence Szalai
Bence Szalai
2024.06.24.
Megbízható és korrekt szakember. Minden a megbeszéltek szerint történt, nagyon szépen és igényesen dolgozott. A felmerülő kérdésekre mindig érthetően válaszolt. Nagyon meg vagyok elégedve vele, bátran ajánlom mindenkinek.
Kornél Leitner
Kornél Leitner
2024.06.23.
Hihetetlenül segítőkész ember Péter, emellett szakmailag is kifogásolhatatlan. Bátran ajánlom mindenkinek aki profi munkát szeretne.
Tamás Dákai
Tamás Dákai
2024.06.23.
Egy budapesti panellakás teljes villamos felújításával bíztam meg a céget. A kezdési időpontban, a munka időtartamában már 8 hónappal a munka tényleges megkezdése előtt megállapodtunk, melyet teljesen be is tartottak. Maximálisan rugalmasak és segítőkészek voltak a változások megvalósításában az eredetileg tervezetthez képest. Nemcsak az anyagok olcsóbb beszerzésében segítenek, hanem a hálózatfejlesztésben is. Az egyes munkafázisok után (vésés, alapszerelés) maximális rendet, tisztaságot hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek.
Flóra Kiss
Flóra Kiss
2024.06.18.
Bátran ajánlom mindenkinek Pétert és csapatát! Megbízható, nagyon korrekt szakember, aki minden felmerülő kérdésemre válaszolt és érthetően elmagyarázta. A kivitelezés megkezdése előtt többször egyeztettünk, részletesen átbeszéltük a folyamatot. Minden a terv szerint alakult időben is, mindig pontosan érkezett. A kivitelezés minősége teljesen rendben van. A helyszínt tisztán, rendben hagyták maguk után. Kommunikáció, díjazás, pontosság is 5/5 Nagyon örülök, hogy ők újították fel a lakás elektromos hálózatát!
ts01
ts01
2024.06.10.
Korrekt, rugalmas, megbízható szakember!
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.