Elköltözött, de visszajár a szomszéd

     Olvasónk meglepődve tapasztalta, hogy egy korábban is kétes életet élő lakó elköltözése ellenére visszajár a lépcsőházba:

 

Elköltözött, de visszajár a szomszéd

 

     „Sziasztok! Van egy szomszédunk, aki bár úgy egy éve elköltözött, mégis többször szembe jött velem a lépcsőházban. Elsőre azt gondoltam, hogy a cuccait pakolja ki, de sokadik alkalommal, már gyanús lett, hogy nem kellene itt lennie.

     Annyit megjegyeznék, hogy több rendőrségi ügye is volt, sőt, szerintem a lépcsőházban eltűnő dolgokhoz is lehet köze. Ezzel a gondolattal a fejemben már egy idő után igencsak rosszul viseltem, ha találkoztam vele, így kérdőre is vontam, hogy mit keres felénk. Általában arra hivatkozott, hogy egy ismerőséhez jön, máskor állítólag az új lakóhoz jött vissza, mivel itthagyott valamit.

     Mivel 10 emeletes panelról van szó, nem álltam neki követni, de azért nem hagy nyugodni, hogy mit keres nálunk. A közelmúltban volt egy lakógyűlés, ott sikerült összefutnom az új szomszéddal, aki bár elismerte, hogy egy-egy alkalommal tényleg járt ott az előző lakó, azt is elmondta, hogy annyiszor biztos nem, ahányszor én találkoztam vele.

     Állítása szerint a kódot a vétel után megváltoztatták, azaz egyelőre gőzöm sincs, hogy kiét használva jut be. Úgy láttam, a kommentek között időnként elég jó ötletek is születnek, ezért is írtam ezt most le. Szeretnék/nénk, felkészülni arra, hogy egy 1. senki, hozzá hasonló többé akaratunkon kívül ne jusson be, 2. ha már lopni jön, elkapjuk és felelősségre tudjuk vonni.

     Miket érdemes tenni, ami a jog csavaros határain belül van? ”

 

forrás: lakogyules.blog.hu

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.