Bulit kapott ajándékba a 86 éves Rózsika néni

     Születésnapi meglepetésbulit rendeztek egy panelház lakói egy ott élő magányos, idős hölgynek. Rózsika néninek emberemlékezet óta nem volt tortája – most kettőt is kapott.

 

Bulit kapott ajándékba a 86 éves Rózsika néni. Fotó: Frank Yvette

 

     Árnyékolóponyva, zene, virág és torta – a Vedres utca egyik panelháza előtt már vasárnap kora délután látni lehetett, hogy valamilyen buli készülődik. A 86 éves Hegyeshalmi Györgyné Rózsika néni is érdeklődve figyelte a készülődést, még kérdezte is, mi lesz a kedvenc padjánál délután. Valószínűleg nem számított arra a válaszra, amit kapott: az ő születésnapi bulija.

     A lakók már napok óta szervezkedtek az idős asszony háta mögött. – Mindig egyedül van, sokszor rosszkedvű, ezért már jó ideje gondolkodtunk azon, mivel vidítsuk fel. Tudtuk, hogy ma van a születésnapja, ezért úgy gondoltuk, tartunk neki egy összejövetelt. Itt a házban sokan szeretik, esténként többen össze szoktunk ülni itt a padokon. Kézenfekvő volt, hogy itt köszöntsük föl – mesélte a születésnapi buli ötletgazdája, Kovácsné Rózsa.

     – Úgy dédelgetjük, mint egy kisbabát. Nehezen enged közel magához embereket, de mi már jól ismerjük, egy házban lakunk 42 éve – tette hozzá Jáksóné Rózsa. Nem csak az idősebbek kedvelik Rózsika nénit: a társaságban volt olyan férfi is, akit még kisbabakorában babakocsiban tologatott.

     – Hát én mindjárt elájulok! Ennyien tudják, hogy ilyen öreg vagyok? – kérdezte Rózsika néni, amikor az ünneplő lakók megjelentek virágokkal, üdítőkkel és házi készítésű süteményekkel. Amikor pedig a hangszóróból felcsendült a zene, és a lakók énekelni kezdték neki a Boldog születésnapot, sírva is fakadt.

     – A gyárban, ahol dolgoztam, rákényszerítettek, hogy megünnepeljük a születésnapomat, de már akkor sem szerettem, azóta pedig nem is foglalkozom ezzel a nappal – ismerte el az idős asszony, akinek saját bevallása szerint tortája sosem volt. Most kettőt is kapott.

     A bulinak egyébként néhány napja már híre ment a Facebookon, ennek köszönhetően egy házaspár ismeretlenül ajándékot is hozott Rózsika néninek: tartós élelmiszerekkel látták el az idős asszonyt. Pedig a lakóközösség csupán azt szerette volna elérni, hogy mások is lássák a jó példát. Hogy vannak még házak, ahol nem hagyják magukra az öregeket, elesetteket.

 

forrás: delmagyar.hu

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
78 vélemény alapján
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.