Befalazták a cicákat a Jerikó utcán

     Debrecen – Kölykeivel együtt falazták be a cicákat egy Jerikó utcai társasházban. A környéken harc dúl macskabarátok és ellenzők között.

 

Befalazták a cicákat a Jerikó utcán

 

     Egy lyukban élnek a kóbor macskák a Jerikó utca 14. alatt. Egy résen keresztül jutnak be a közműfolyosóra, ezért a szomszéd tömb házmestere bejelentette az esetet az üzemeltető DH Szerviznek. Ők pedig befalazták a nyílást, noha egy környékben élő hölgy még fel is hívta a munkálatokat végző férfi figyelmét arra, hogy macskák lehetnek benn.

     A környéken évek óta heves viták dúlnak a négylábúak miatt. Vannak, akik a fertőzéstől, mások a patkányok elszaporodásától félnek. Ennek ellenére sokan felháborodtak a macskák befalazása miatt.

     A rést befalaztató DH Szerviz munkatársai péntek reggel jártak a Jerikó utcán. Azt is megmutatták, milyen gondokat okoz, hogy az állatok a lyukon át bejárnak a közműfolyosóra. Vannak, akik a szag és az esetleges bolhák miatt tiltakoznak. A DH Szerviz szakembere szerint ezért indokolt volt a négylábúak száműzése. Azt mondja, ők körültekintően jártak el, mivel macskafogókat is kihelyeztek

     A mindenkinek jó megoldás éppen a Debrecen Televízió stábjának ottjártakor született meg. A tervek szerint egy olyan lyukat falaztatnak be, ami lehetővé teszi, hogy a macskák a kinti résben meghúzhassák magukat, a folyosóra viszont már nem jutnak be.

 

forrás: dehir.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
76 vélemény alapján
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.