Panelnappali ajándékba

     Judit és Márk feladata egy panelnappali teljes átalakítása. Andi, a tulajdonos, a férjét lepte meg a vadonatúj nappalival. A küldetés nem könnyű, hiszen a Térnyerőknek két nap áll rendelkezésre a megvalósításhoz.

 

Panelnappali ajándékba

 

     Az eredeti bézs, barna árnyalatokat meghagytuk a szobában, de a bordűrös tapétát lecseréltük. A régi háromrészes térfaló ülőgarnitúrától megszabadultunk, helyére egy nagy sarokkanapé került. A kiegészítőkkel, a szőnyeggel, tapétával, a párnákkal együtt kivizöld is érkezett a nappaliba, hogy a végeredmény modern, friss és fiatalos legyen. Tökéletes meglepetés!

     Mivel a nappaliban kapott helyet az étkező is, az is feladat volt, hogy a funkcionalitás megőrzése mellett kerüljük a zsúfoltságot. A többrészes robosztus ülőgarnitúra helyett modern sarokkanapét választottunk. Ha az étkezőrész fölött nincs villamos kiállás (panellakásokban ez rendszerint így van), és szeretnénk a falvésést elkerülni, akkor színes textilkábellel és kampóval megoldhatjuk a problémát. A székekre mi magunk is varrhatunk ülésvédőt, így nem kell hetente tisztítani a hófehér székhuzatot. A tapéta megadja a szoba színharmóniáját, csíkozása jótékonyan alakítja a teret. A nappali és az étkezőrész is kapott tapétát, így egységbe olvad a tér. Az egyedi dekoráció semmi mással nem pótolható! Falióránk alapja akrilfestékkel színezett festővászon, amelyre óraszerkezetet aplikáltunk. A falra vágathatunk 3D-s dekort polisztirol habból, amit akrilfestékkel színezhetünk, a kedvenc családi képeinkből készíttetett vászonképek szintén egyediek.

     Több olyan online képáruházat találunk a világhálón, ahová egyszerűen feltölthetjük kedvenc fotóinkat, hogy vászonkép vagy fotónyomat formájában díszíthessék a falat.

 

forrás: amiotthonunk.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
83 vélemény alapján
Bence Szalai
Bence Szalai
2024.06.24.
Megbízható és korrekt szakember. Minden a megbeszéltek szerint történt, nagyon szépen és igényesen dolgozott. A felmerülő kérdésekre mindig érthetően válaszolt. Nagyon meg vagyok elégedve vele, bátran ajánlom mindenkinek.
Kornél Leitner
Kornél Leitner
2024.06.23.
Hihetetlenül segítőkész ember Péter, emellett szakmailag is kifogásolhatatlan. Bátran ajánlom mindenkinek aki profi munkát szeretne.
Tamás Dákai
Tamás Dákai
2024.06.23.
Egy budapesti panellakás teljes villamos felújításával bíztam meg a céget. A kezdési időpontban, a munka időtartamában már 8 hónappal a munka tényleges megkezdése előtt megállapodtunk, melyet teljesen be is tartottak. Maximálisan rugalmasak és segítőkészek voltak a változások megvalósításában az eredetileg tervezetthez képest. Nemcsak az anyagok olcsóbb beszerzésében segítenek, hanem a hálózatfejlesztésben is. Az egyes munkafázisok után (vésés, alapszerelés) maximális rendet, tisztaságot hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek.
Flóra Kiss
Flóra Kiss
2024.06.18.
Bátran ajánlom mindenkinek Pétert és csapatát! Megbízható, nagyon korrekt szakember, aki minden felmerülő kérdésemre válaszolt és érthetően elmagyarázta. A kivitelezés megkezdése előtt többször egyeztettünk, részletesen átbeszéltük a folyamatot. Minden a terv szerint alakult időben is, mindig pontosan érkezett. A kivitelezés minősége teljesen rendben van. A helyszínt tisztán, rendben hagyták maguk után. Kommunikáció, díjazás, pontosság is 5/5 Nagyon örülök, hogy ők újították fel a lakás elektromos hálózatát!
ts01
ts01
2024.06.10.
Korrekt, rugalmas, megbízható szakember!
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.