Önkéntes panellakók

     Sokat önkénteskednek a panellakók, de kevés jut színházra és mozira – derült ki egy kutatásából. 200 panellakót kérdeztek meg több témakörben.

 

Önkéntes panellakók

 

     Az emberek megismerése és a közösségek kialakítása volt a célja annak a kutatásnak, amelyet a Kaposvári Lakótelepen Élők Egyesülete végzett. A közelmúltban 200 embert kérdeztek meg. A többségnek kevés jut kulturális programokra, viszont sokan vállalnak önkéntes munkát.

     22 ezer ember lakik Kaposváron lakótelepen. Sokuknak szüleik és nagyszüleik is panelban él. A lakók véleményére volt kíváncsi a Kaposvári Lakótelepen Élők Egyesülete. 2014-ban nyertek egy pályázatot, amely keretében egy kérdőívet készítettek. 200 embert kérdeztek meg mivel töltik a szabadidejüket vagy tartoznak-e valamilyen közösséghez.

     – A lakótelepen élők 60 százaléka egyetlen közösségnek sem tagja, meglepő volt, hogy mindössze egyházi közösségnek 7 fő tagja. Járnak énekkarba és a nyugdíjasok körében népszerűek az egyesületek, sok nyugdíjas jár nyugdíjas klubba – mondta a Kaposvári Lakótelepen Élők Egyesületének elnöke, Friss Judit.

     A lakók többsége szívesen válaszolt a kérdésekre, melyből megtudhattuk, hogy 39 %-uk jár moziba, színházba, könyvtárba és egyéb rendezvényekre. A kutatásból az is kiderült: átlagosan havonta 90-150 ezer forintból él egy-egy család. Továbbá a megkérdezettek 40 százaléka vállal önkéntes munkát, akár bevásárol vagy takarít idős lakónál.

 

forrás: kapos.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
78 vélemény alapján
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.