Befalazták a cicákat a Jerikó utcán

     Debrecen – Kölykeivel együtt falazták be a cicákat egy Jerikó utcai társasházban. A környéken harc dúl macskabarátok és ellenzők között.

 

Befalazták a cicákat a Jerikó utcán

 

     Egy lyukban élnek a kóbor macskák a Jerikó utca 14. alatt. Egy résen keresztül jutnak be a közműfolyosóra, ezért a szomszéd tömb házmestere bejelentette az esetet az üzemeltető DH Szerviznek. Ők pedig befalazták a nyílást, noha egy környékben élő hölgy még fel is hívta a munkálatokat végző férfi figyelmét arra, hogy macskák lehetnek benn.

     A környéken évek óta heves viták dúlnak a négylábúak miatt. Vannak, akik a fertőzéstől, mások a patkányok elszaporodásától félnek. Ennek ellenére sokan felháborodtak a macskák befalazása miatt.

     A rést befalaztató DH Szerviz munkatársai péntek reggel jártak a Jerikó utcán. Azt is megmutatták, milyen gondokat okoz, hogy az állatok a lyukon át bejárnak a közműfolyosóra. Vannak, akik a szag és az esetleges bolhák miatt tiltakoznak. A DH Szerviz szakembere szerint ezért indokolt volt a négylábúak száműzése. Azt mondja, ők körültekintően jártak el, mivel macskafogókat is kihelyeztek

     A mindenkinek jó megoldás éppen a Debrecen Televízió stábjának ottjártakor született meg. A tervek szerint egy olyan lyukat falaztatnak be, ami lehetővé teszi, hogy a macskák a kinti résben meghúzhassák magukat, a folyosóra viszont már nem jutnak be.

 

forrás: dehir.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.