Veszprém szociális városrehabilitációhoz nyert pénzt

     Panelépületeket, közterületeket, oktatási intézményeket újítanak meg, különféle – például rekreációs – tevékenységeket valósítanak meg Veszprém több városrészében.

 

A Halle utcai zöldfelületet felújítják

 

     Szociális városrehabilitációhoz nyert el 1,2 milliárd forintot a veszprémi önkormányzat az Új Széchenyi-terv keretében – közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. A projekt keretében panelépületeket, közterületeket, oktatási intézményeket újítanak meg, valamint különböző – például rekreációs – tevékenységeket valósítanak meg.

     A pénzügyi forrásból négy lakóház újul meg (homlokzati hőszigetelés, nyílászáró- és liftcsere), a volt helyőrségi művelődési otthon épületében új közösségi tereket alakítanak ki, míg a jelenleg üresen álló, korábban is konyhaként funkcionáló épületrészben közjóléti étkeztetést végeznek majd.

     A Ringató Körzeti Óvodát, a vele egy épületben található Erdei tagóvodát és Kuckó tagóvodát is korszerűsítik. A Kálvin János parkban rendezvénytér jön létre, ahhoz kapcsolódóan szociális egységeket, parkolófelületet, közműveket építenek ki. A Halle utcai zöldfelületet felújítják, játszóteret bővítenek, sportpályákat újítanak meg, térfigyelő rendszert alakítanak ki, és megújul az egykori KRESZ-park is.

     Új kispiac létrehozását is tervezik, amely állandó árusítási egységként működne, fedett-nyitott térkapcsolatokkal tagolt burkolt területen, városképi szempontból egységes pavilonok használatával. A projekt megvalósítása a közlemény szerint nyáron kezdődik és 2015 nyarán fejeződik be.
 

forrás: hirado.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
76 vélemény alapján
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.