Paneltuning vésés nélkül

     Úgy tűnik, az évekkel ezelőtt oly divatos wenge+kiwizöld paneltuning párosítás a lakberendezésben még most is sok ember ízléséhez közel áll. Persze a trendek már egészen más irányba mutatnak, de ahogy a mediterrán stílus is jó ideje befészkelte magát sok ember otthonába, úgy ez a modern otthonokban még sokáig kedvelt lesz.

 

Paneltuning vésés nélkül 1. kép

 

     A Térnyerőkben bemutatott “panelnappaliban” is ebbe az irányba mentünk el, mert a tulajdonosok ragaszkodtak a barna-bézs kombóhoz, és örömmel vették a javasolt élénk zöld színfoltokat, amitől a szoba majd modern és friss lesz. Andi és Sanyi már jó ideje szerették volna átalakítani a nappalit, mert a korábbi, saját maguk által tapétázott falról néhol cafatokban lógott a tapéta (mert hát ugye, ahol kisgyerek van, ott előbb-utóbb elindul a falkapirgálás), és a régi ülőgarnitúra is meglehetősen rossz állapotban volt: a kopott részek miatt le voltak takarva.

     Ezen felül még rengeteg helyet is foglalt az étkező mellett, ami szintén a szobában kapott helyet. A régi narancs és sárga színátmenetes függönyök voltak az elsők, amiktől meg akartam szabadulni, pedig Andi elárulta, hogy anno sokat költött rá. A másik, amitől most is borsózik a hátam – és előre is elnézést, akiknél ez van a falon – az a fűrészporos tapéta. Na, ez tényleg ódivatú, és szerintem még fénykorában sem volt ízlésesnek mondható. Úgyhogy, ezt végérvényesen megszüntettük, és egy finoman textúrált bézs tapétát tettünk fel. Az étkező és a tv komód mögé 4 sor csíkos tapéta került, amit egyébként sok helyen lehet kapni, mi végül az Obiban vettük meg.

     Andi kérésére az egyik falra a srácok fotói kerültek. Az eredeti fotókat photoshopban feljavítottam, átszíneztem, majd vászonra lettek kinyomtatva. Ezt a Képek méretre oldalon pikk-pakk meg lehet rendelni, ahol természetesen a vászon vak rámára való feszítését is elkészítik. A képek mellé polisztirol habból vágattuk ki a BOYS feliratot, amit akrilfestékkel befestettünk és a falra ragasztottunk. A fotók és a felirat ötlete nem saját, a Kedvenc Otthon blogon láttam, és annyira megtetszett, hogy mindenképpen meg szerettem volna csinálni a műsorban, úgyhogy ezúton is köszönöm az ötletet Noéminek, mert nagy sikere volt! A három elemes ülőgarnitúrát egyetlen, nagy méretű sarokkanapéra cseréltük, amúgy ez vitte el a költségek legnagyobb részét.

     Andi egyik fő problémája volt, hogy az étkezőben nem volt elektromos kiállás, és így világítás sem. A falvésést elvetettük, hiszen akkor a plafont is javítani kell, ami után az egészet át kell festeni, és erre már nem lett volna időnk. Úgyhogy bevetettem a már jól bevált Tilka színes kábelt, amiből zöldet választottunk, ami az asztal alatti konnektorból indul, a tapéta csíkja mentén, a polc mögött elvezetve egészen a plafonig fut, ahonnan egy kampón keresztül lóg az asztal fölé a végére erősített lámpabúra. A vezetéket kapcsolóval rendeltük meg, ami éppen a polc alatt van, tehát kényelmesen elérhető. A lámpabúra mára már lerágott csont: fonal, háztartási keményítő, strandlabda, krém, trutyi, száradás, és kész is! Tele van ezzel az internet, bár én nem vágtam ki teljesen a lyukat a tetején, hanem mint egy kis ajtó, úgy tud kinyílni, és így szépen egyben megvan az egész gömb. Plusz annyival toldottam még meg a dolgot, hogy a végén a bézs fonalgömböt arany színnel befújtam. A párnák, szőnyeg és egyéb apró kiegészítők az F&F Home-ból vannak, de néhány saját kiegészítő is készült. Ilyen a maradék tapétával bevont cipősdoboz, vagy a székekre varrt zöld ülés védő huzatok, amiket Andival varrtunk meg. Mert hát szép a hófehér IKEA huzat, de az ülőfelület két hét után óhatatlanul elkoszolódik. Kavicsokat spryfestékkel lefújva és üveg vázába téve, kiváló hangulatvilágítás lett egy mécsessel a közepén.

 

forrás: stylemagazin.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
76 vélemény alapján
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.