Panelbarokk

     Szinte minden kulturális-művészeti ágban támad a Panelbarokk program múlt ősz óta.

 

Panelbarokk

 

     A fiatalok kreativitására számítanak. Hogy mi is az a Panelbarokk? A Megyei Művelődési Központ összművészeti foglalkozás-sorozata fiatalok bevonásával, környezetünk, városunk kreatív bemutatása a képző-, s az előadóművészetek segítségével. Utóbbiak tekintetében támaszkodni lehet a város nagy múltú kórus- és táncéletére, így hívta életre az intézmény az ott működő barokk tánccsoportot és a kórust is. Ám a népzenére is erősen támaszkodnak, ezért olyan foglalkozás-sorozat is van, amelyben szakember beszél a város barokk, valamint népzenei életéről.

     A program fontos eleme a dokumentálás, a Panelbarokk honlapon követhetőek nyomon az elért eredmények, a diákok visszacsatolásai és tevékenysége. A hátra lévő hónapokban több csoportban dolgozzák fel a szerteágazó témakört: még márciusig például a régmúlt grafikai eljárásait elevenítik fel a résztvevők, az animációs filmkészítés sorozat pedig az év végéig ad elfoglaltságot az érdeklődőknek. Ugyanakkor márciusban indul a Modern barokk képgrafikai sorozat, Hegedűs Hanna Léna vezetésével: résztvevők a grafika és reklámgrafika segítségével dolgozzák fel Fehérvár barokk emlékeit, átfogó képet kapva.

forrás: feol.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.