Oázis a rengetegben

     Oázis a rengetegben. Kucserák Ferencné Gertrúd ízig-vérig közös képviselő. 376 családnak bizonyított: a szürke panelből is lehet barátságos otthon.

 

Oázis a rengetegben

 

     „Csókolom, be szabad jönni ide cipővel?” – köszönt be fotós kollégám ezzel – amúgy a történet lényegét is összefogó – kérdéssel a Mancz János utca 4/b lépcsőházába. Lépcsőházat írok, de inkább előszobát kellene, hiszen a szerencsés lakók itt már rögtön az otthonukba léphetnek be. Szerencsések, mert nem mindenkinek adatik meg „egy” Kucserák Ferencné Gertrúd, vagy ahogy a lakói hívják, Trudi, aki lehengerlő, impulzív, tenni akaró, lelkiismeretes és folyton pörgő személyiségével valódi mini-oázist varázsolt a panelrengetegek sivárságában.

     Az ő barátságos lépcsőházaiban nincs dohos szag, de még a pincében sem, frissen festett falak, új postaládák, szép járólap, szőnyegek, dekorációk és virágok fogadják az érkezőket. Gertrúd már hajnali ötkor szellőzteti a házakat, öntözi az árvácskákkal teli virágládákat, és nevükön szólítva köszönti a munkába indulókat. Arra, mégis mikor alszik, azt válaszolja, az éjszaka arra való, hogy sötétség legyen. A katonás rend tán nem véletlen, hiszen hosszú évekig viselte a mundért, de ahol csak megfordult vezető lett. Diplomás közgazdász, ért a számok nyelvén, ami azt jelenti, a lépcsőházaiban tartozás nincs, megtakarítás annál inkább. A lakók pedig ragaszkodnak hozzá, és megbecsülik a munkáját. Kölcsönösen jó viszony ez. Az újságírónak meg a lehető legnagyobb öröm, amikor nem panaszról, hanem arról számolhat be, hogy valami szép és valahol, valami nagyon jól működik.

 

forrás: feol.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.