Mi lesz veled Panelprogram?


        Mi lesz veled Panelprogram? Élsz-e? Halsz-e? Átalakulsz? Megmaradsz ilyennek, amilyen vagy? Ezek a kérdések foglalkoztatják idén a „panelmanusok” többségét. (ezen a néven illethetjük a panel lakásukat szerető, érte és a paneléletforma iránt elkötelezett, mindent megtenni igyekvő lakástulajdonosokat)

        Tény, hogy a panelprogram, a pénzügyi keret „felélése” miatt, egy bizonyos szinten megrekedt. Az erre a célre előirányzott (és szét is osztott) 13 milliárd forint, 23.500 lakás korszerűsítésének a támogatására volt elegendő.Panelfelújítás 2012 Ez a szám első olvasatra akár soknak is tűnhet, de ha azt vesszük alapul, hogy a benyújtott pályázatok még ennek a lakásmennyiségnek legalább a felét teszik ki, akkor már korántsem olyan vidám a „barakk”.

        Jó hír a paneltulajdonosoknak, hogy a tavasszal már elindított panel-program újra tőkét kap, és 1,6 milliárd forintot átcsoportosítanak. A program „évvégi” „újraindításakor” elsőbbséget élveznek azok, akik már beadott pályázattal rendelkeznek, de a „túljelentkezés” miatt lemaradtak, kimaradtak, nem bírálták el az anyagukat. Ez a pénzösszeg nagyságrendileg 3.200 lakás felújítására lehet elegendő. Ígéret van arra is, hogy még egyszer ennyi pénzt gazdálkodnak ki, s így még 4.000 lakás juthat pályázati pénzhez.

        Már az idén elkezdődnek azok az előkészítő munkálatok, amik egy új, megújuló támogatási rendszer megalkotását célozzák meg, s aminek érvénybe lépése 2012. július 1-én várható. Bár pontos részleteket még nem lehet tudni, de biztosra vehető, hogy a továbbiakban kiemelt szerepet kap a megújuló energiaforrások beépítése, a fűtés-korszerűsítés, és a panelházak szigetelés.

        Csak reménykedni tudunk, hogy a szándék mellé megfelelő mennyiségű pénz is kerül, hiszen ez nemcsak a panellakók elétét könnyítené meg, hanem az építőiparnak is némi lendületet, és nem elhanyagolandó szempont: munkát adhatna.

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
76 vélemény alapján
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.