Közösségi kertészkedés Kelenföldön

     Közösségi kertészkedés; Ki mondja, hogy a panellakók nem kertészkedhetnek? Az utóbbi években nálunk is nagy sikere van a közösségi kerteknek. A kerületben Őrmezőn már működik egy, nem is akármilyen sikerrel.

 

Közösségi kertészkedés Kelenföldön

 

     A közösségi kertészetnek a lényege, hogy tipikusan városi környezetben alakítanak ki mini parcellákat, amiket aztán a környéken lakók művelnek. Ha kapásból nem értenek hozzá, az sem baj, szakmai segítséget is lehet kérni hozzá.

     A Kelenkert most szerveződik Kelenföldön, közel 50, négy és fél négyzetméteres „kiskertre” várják a jelentkezőket a kelenkert@gmail.com mail-címen. Személyesen is leadhatjátok a jelentkezési lapot a Fehérvári út 135. alatti gondnoki irodában, de ez csak rövid ideig van nyitva, hétfő, szerda, pénteken 9-10 óráig, míg kedden és csütörtökön este hattól hétig.

 

forrás: 11.kerulet.ittlakunk.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.