Korszerűsítéseket támogatná a Jobbik

     Debrecen – A panelek és a családi házak esetében azonos feltételekkel támogatná az energetikai korszerűsítést a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

 

Korszerűsítéseket támogatná a Jobbik 1. kép

 

     Magyarországon több mint hétszázezer panellakás van, minden ötödik ember ilyen ingatlanban él. A Jobbik Magyarországért mozgalom szerint az elmúlt 24 évben nagyon keveset áldoztak ezek korszerűsítésére. Úgy látják: a kormány által nemrég elindított Panel III. felújítási program is csak egy üres választási ígéret.

     – Átalakítanánk a panelfelújítási programot. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hétéves, 500 milliárd forintos panelfelújítási programot jelentett be mostanában, de ez óriási terheket jelentene a panelben lakóknak. A Jobbiknak az a terve, hogy ezt nem a lakosokra terheli, vagy ha mégis, akkor nagyon kedvezményes, akár ingyenes hitellel – mondta el Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

     Ágoston Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje úgy véli: energetikai szakértők szerint nem a panelházak, hanem a családi házak a fűtési díjak emelkedésének nagy vesztesei. Ezeknek ugyanis jóval nagyobb az úgynevezett fajlagos fűtési igénye.

     – A panelfelújításoknál láthattuk, hogy az állam ott szerepet vállalt. Szeretnénk, ha a családi házaknál is így lenne. Továbbá a szén és a tűzifa árának áfáját 27 százalékról 5 százalékra szeretnénk csökkenteni – hangsúlyozta Ágoston Tibor.

     A politikus szerint egy átlagos családi ház korszerűsítésével akár hatvan százalékos energiamegtakarítást is el lehet érni.

 

forrás: dehir.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.