Korszerűsítéseket támogatná a Jobbik

     Debrecen – A panelek és a családi házak esetében azonos feltételekkel támogatná az energetikai korszerűsítést a Jobbik Magyarországért Mozgalom.

 

Korszerűsítéseket támogatná a Jobbik 1. kép

 

     Magyarországon több mint hétszázezer panellakás van, minden ötödik ember ilyen ingatlanban él. A Jobbik Magyarországért mozgalom szerint az elmúlt 24 évben nagyon keveset áldoztak ezek korszerűsítésére. Úgy látják: a kormány által nemrég elindított Panel III. felújítási program is csak egy üres választási ígéret.

     – Átalakítanánk a panelfelújítási programot. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hétéves, 500 milliárd forintos panelfelújítási programot jelentett be mostanában, de ez óriási terheket jelentene a panelben lakóknak. A Jobbiknak az a terve, hogy ezt nem a lakosokra terheli, vagy ha mégis, akkor nagyon kedvezményes, akár ingyenes hitellel – mondta el Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

     Ágoston Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje úgy véli: energetikai szakértők szerint nem a panelházak, hanem a családi házak a fűtési díjak emelkedésének nagy vesztesei. Ezeknek ugyanis jóval nagyobb az úgynevezett fajlagos fűtési igénye.

     – A panelfelújításoknál láthattuk, hogy az állam ott szerepet vállalt. Szeretnénk, ha a családi házaknál is így lenne. Továbbá a szén és a tűzifa árának áfáját 27 százalékról 5 százalékra szeretnénk csökkenteni – hangsúlyozta Ágoston Tibor.

     A politikus szerint egy átlagos családi ház korszerűsítésével akár hatvan százalékos energiamegtakarítást is el lehet érni.

 

forrás: dehir.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
83 vélemény alapján
Bence Szalai
Bence Szalai
2024.06.24.
Megbízható és korrekt szakember. Minden a megbeszéltek szerint történt, nagyon szépen és igényesen dolgozott. A felmerülő kérdésekre mindig érthetően válaszolt. Nagyon meg vagyok elégedve vele, bátran ajánlom mindenkinek.
Kornél Leitner
Kornél Leitner
2024.06.23.
Hihetetlenül segítőkész ember Péter, emellett szakmailag is kifogásolhatatlan. Bátran ajánlom mindenkinek aki profi munkát szeretne.
Tamás Dákai
Tamás Dákai
2024.06.23.
Egy budapesti panellakás teljes villamos felújításával bíztam meg a céget. A kezdési időpontban, a munka időtartamában már 8 hónappal a munka tényleges megkezdése előtt megállapodtunk, melyet teljesen be is tartottak. Maximálisan rugalmasak és segítőkészek voltak a változások megvalósításában az eredetileg tervezetthez képest. Nemcsak az anyagok olcsóbb beszerzésében segítenek, hanem a hálózatfejlesztésben is. Az egyes munkafázisok után (vésés, alapszerelés) maximális rendet, tisztaságot hagytak maguk után. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek.
Flóra Kiss
Flóra Kiss
2024.06.18.
Bátran ajánlom mindenkinek Pétert és csapatát! Megbízható, nagyon korrekt szakember, aki minden felmerülő kérdésemre válaszolt és érthetően elmagyarázta. A kivitelezés megkezdése előtt többször egyeztettünk, részletesen átbeszéltük a folyamatot. Minden a terv szerint alakult időben is, mindig pontosan érkezett. A kivitelezés minősége teljesen rendben van. A helyszínt tisztán, rendben hagyták maguk után. Kommunikáció, díjazás, pontosság is 5/5 Nagyon örülök, hogy ők újították fel a lakás elektromos hálózatát!
ts01
ts01
2024.06.10.
Korrekt, rugalmas, megbízható szakember!
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.