Kigyulladt egy panelház tárolója

     Egyre többször hallunk paneltűzről a főváros területén, most sajnos Újpesten történt hasonló eset: kigyulladt egy tízemeletes panelház legfelső szintjének tárolója a Nyár utcában.

 

Kigyulladt egy panelház tárolója

 

A lángok a közös tároló-szárító helyiségben csaptak fel

     Lángok csaptak fel január 17-én hajnalban a Nyár utca egyik tízemeletes panelházának legfelső szintjén lévő tárolóban. Négy embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak, a tűz keletkezésének okát egyelőre vizsgálják.

     Cserna Sándor közbiztonsági referens az ujpest.hu-t arról tájékoztatta, hogy a Nyár utcában két darab tűzoltóautó, egy emelőkosaras jármű és egy mentőautó érkezett a helyszínre, amelyet a rendőrség a mentés idejére körülzárt.

     A lángok a tizedik emeleti közös tároló-szárító helyiségben csaptak fel, ahol többek között papír és más egyéb dolgot tároltak. A tizediken tartózkodó négy embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállították, a tüzet eloltották.

     A Főtáv leállította fűtést az ELMŰ pedig áramtalanította a házat. A tűz eloltása után a fűtést újraindították, az áramot viszont csak részlegesen kapcsolták vissza. A lépcsőházban és az I-IV. emeleteken van áram, a felsőbb szintek elektromos hálózatát jelenleg szakember vizsgálja.

     A tűz okát, illetve hogy a szárító-tároló helyiség nyitva volt-e még vizsgálják.

forrás: ittlakunk.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
78 vélemény alapján
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.