Ha hangosan dug a szomszéd a panelban…

     Ha hangosan dug a szomszéd a panelban, hívja bizalommal a békemenetet!

 

Ha hangosan dug a szomszéd a panelban, hívja bizalommal a békemenetet!

 

Ön fizet, Mi menetelünk!

     CÖF! Minden méretű, formájú és fazonú Békemenetek tervezése, szervezése és gyors kivitelezése. Haragosa van a faluban? Szervezzen Békemenetet! Hangosan dug a szomszéd a panelban? Békemenetet neki! Zöld parizert kapott a hentesnél? Kell még mondani? – Békemenet a megoldás. Önt mindenki nyúlbélának nézi a munkahelyén? Egy Békemenet, és Ön lesz Núbia Párduca! Ha rosszul tanul a gyerek, zutty, egy jó kiadós Békemenetet neki, és máris szavalja majd a Wass Albertet. Nem főz és/vagy nem szül az asszony? A Békemenet majd ráncba szedi. Büdös az Ön lába? A Békemenet ezt is elfedi. Másnapos Ön? Elmulasztjuk.

     Telefonbetyároknak Anonim Lihegős Békemenet, Uraknak diszkrét topless Békemenetek, keresztényeknek Békekörmenetek. Minden méretben, az egyszemélyes Békesétától a csúcsminőségű, díjnyertes „Félmilliós Békemenet” (tm) termékünkig (a Belügyminisztérium Tömegbecslő Osztályával és a Magyar Hírlappal közös produkció). Születésnapra, házassági évfordulóra, érettségire ajándékozzon személyre szabott, egyedi Békemenetet, amely soha el nem múló emlék lesz. Ön fizet, Mi menetelünk!

forrás: muon.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.