A szülei otthona is elmehet Ganxsta Zolee hitelén

     Egyre keményebb helyzetbe kerül a 47 éves Ganxsta Zolee a házára felvett svájcifrank-alapú hitel miatt: nem elég, hogy apja, Zana József otthonát már vinné a pénzintézet a rá terhelt jelzálog miatt, most még az is felmerült, hogy anyja, a Kossuth-díjas Kassai Ilona budapesti panellakását is eladnák, hogy törleszthessék a hitelt – írja a Blikk.

 

A szülei otthona is elmehet Ganxsta Zolee hitelén

 

     „Szerencsére több lehetőség van, de korai lenne bármit is mondani, mert az ilyesmit nagyon körültekintően kell intézni, és egyelőre nincs megoldásunk a helyzetre. Természetesen minden lehetséges módon segítek a fiamon és családján, ha tehetem” – mondta a 85 éves nő, aki a legvalószínűbb forgatókönyv szerint eladja a lakást, a fia pedig fizetési haladékot kér, ameddig ez nem sikerül.

     A dobos/rapper hét évvel ezelőtt vett fel 30 millió forintot, és bár törlesztett belőle 16-ot, az árfolyam miatt 50 milliós lett a hátralék.

 

 

 

forrás: velvet.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.