Kigyulladt egy panelház tárolója

     Egyre többször hallunk paneltűzről a főváros területén, most sajnos Újpesten történt hasonló eset: kigyulladt egy tízemeletes panelház legfelső szintjének tárolója a Nyár utcában.

 

Kigyulladt egy panelház tárolója

 

A lángok a közös tároló-szárító helyiségben csaptak fel

     Lángok csaptak fel január 17-én hajnalban a Nyár utca egyik tízemeletes panelházának legfelső szintjén lévő tárolóban. Négy embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak, a tűz keletkezésének okát egyelőre vizsgálják.

     Cserna Sándor közbiztonsági referens az ujpest.hu-t arról tájékoztatta, hogy a Nyár utcában két darab tűzoltóautó, egy emelőkosaras jármű és egy mentőautó érkezett a helyszínre, amelyet a rendőrség a mentés idejére körülzárt.

     A lángok a tizedik emeleti közös tároló-szárító helyiségben csaptak fel, ahol többek között papír és más egyéb dolgot tároltak. A tizediken tartózkodó négy embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállították, a tüzet eloltották.

     A Főtáv leállította fűtést az ELMŰ pedig áramtalanította a házat. A tűz eloltása után a fűtést újraindították, az áramot viszont csak részlegesen kapcsolták vissza. A lépcsőházban és az I-IV. emeleteken van áram, a felsőbb szintek elektromos hálózatát jelenleg szakember vizsgálja.

     A tűz okát, illetve hogy a szárító-tároló helyiség nyitva volt-e még vizsgálják.

forrás: ittlakunk.hu

 

Elérhetőségeink
+36303633244
info@panelvillanyszereles.com
Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.