panel villanyszerelés logo

Biztonsági intézkedéseink

 

Jelen helyzetben, ügyfeleink és a saját biztonságunk érdekében a következő intézkedéseket vezetjük be:

 

ONLINE FELMÉRÉS

Az első és legfontosabb, – amivel a mi munkánk tulajdonképpen kezdődik -, az a felmérés. Alapesetben a dolog sajátossága, hogy az ajánlathoz szükséges egy helyszíni bejárás, csak így határozhatók meg azok az apróságok, amik a végleges árat kialakítják.

Azonban a jelenlegi kivételes helyzetben, – amikor a személyes találkozások minimalizálására kell törekednünk -, élesítenünk kell az eddig csak néhány alkalommal használt Online Felmérési Protokollunkat. Ezt elsősorban olyan lakások megtekintésénél alkalmaztuk eddig, ahová nem lett volna gazdaságos eljutnunk adott pillanatban, vagy az Ügyfelünknek nem volt alkalmas az időpont.

Ezekben az esetekben előzetesen a pontos cím ismerete (google maps) és az  alaprajz megszerzése után – és némi internetes kutatás után -, felkészülten vártuk az online felmérést. Majdnem ránézésre meg tudjuk mondani, hogy adott épülettömbben milyen technológiával vannak jelenleg a vezetékek vezetve, és hogy mi lenne a leggazdaságosabb kivitelezési módja az új hálózat  kialakításának.

A személyes bejárás alkalmával azt vesszük szemügyre, hogy mik az adottságok, hol van az elosztótábla, hol vannak a kapcsolók és milyenek, hol vannak a konnektorok és milyenek. Arról fogunk beszélni, hogy mit hova szeretnétek, milyen gépeitek lesznek, azok hova kerülnek. Ehhez előzetesen rendelkeznetek kell elképzelésekkel, hogy mi hogyan lesz majd berendezve (elsősorban a konyha és a fürdőszoba érintett az ügyben).

Ami szükséges részetekről az egy okostelefon és internet előfizetés, amin valamilyen applikáción keresztül (leggyakrabban skype vagy facebook messenger) videós kapcsolat létesítünk, hogy láthassam a lakást, és közben halljuk egymást.

Szükség lehet arra, – de ezt előre megbeszéljük! -, hogy egy kapcsolót levegyetek nekem. Ezt mindenképpen áramtalanítás után tesszük meg. Így a felmérés csak nappal történhet, és mindenképpen szükséges egy kis csavarhúzó, és adott esetben egy létra is. Ezen lépésekre nem feltétlen van szükség, így ha ezzel kapcsolatban bárminemű ellenérzésed van, nem erőltetjük, sőt …

 

  díjmentes felmérés vagy csak tájékoztatás*

  (itt jelöld be, hogy mit választasz)

  neved*

  e-mail címed*

  telefonszámod*

  (csak akkor hívunk, ha felmérést kérsz)

  a lakás címe*

  a lakás alapterülete (nm)*

  milyen felújítást tervezel*

  (válassz egyet)

  egyéb kérés/kérdés


   

  A munka során egyelőre a szokásos tisztasági és higiéniás előírásokat tartjuk meg. Terveink között szerepel ózonos légtisztító beszerzése, illetve természetesen a fertőtlenítés is fontos szerepet játszik mindennapjainkban (liftek gombjainak és kilincsek fertőtlenítése, kesztyű viselése, stb.).

  Jelen helyzetben sem tudunk együtt és egyszerre dolgozni más szakmákkal, ezt kérem, tartsátok tiszteletben. 

  Jelen intézkedések visszavonásig érvényesek.