Jelen helyzetben, ügyfeleink és a saját biztonságunk érdekében a következő intézkedéseket vezetjük be:

 

ONLINE FELMÉRÉS

Az első és legfontosabb, – amivel a mi munkánk tulajdonképpen kezdődik -, az a felmérés. Alapesetben a dolog sajátossága, hogy az ajánlathoz szükséges egy helyszíni bejárás, csak így határozhatók meg azok az apróságok, amik a végleges árat kialakítják.

Azonban a jelenlegi kivételes helyzetben, – amikor a személyes találkozások minimalizálására kell törekednünk -, élesítenünk kell az eddig csak néhány alkalommal használt Online Felmérési Protokollunkat. Ezt elsősorban olyan lakások megtekintésénél alkalmaztuk eddig, ahová nem lett volna gazdaságos eljutnunk adott pillanatban, vagy az Ügyfelünknek nem volt alkalmas az időpont.

Ezekben az esetekben előzetesen a pontos cím ismerete (google maps) és az  alaprajz megszerzése után – és némi internetes kutatás után -, felkészülten vártuk az online felmérést. Majdnem ránézésre meg tudjuk mondani, hogy adott épülettömbben milyen technológiával vannak jelenleg a vezetékek vezetve, és hogy mi lenne a leggazdaságosabb kivitelezési módja az új hálózat  kialakításának.

A személyes bejárás alkalmával azt vesszük szemügyre, hogy mik az adottságok, hol van az elosztótábla, hol vannak a kapcsolók és milyenek, hol vannak a konnektorok és milyenek. Arról fogunk beszélni, hogy mit hova szeretnétek, milyen gépeitek lesznek, azok hova kerülnek. Ehhez előzetesen rendelkeznetek kell elképzelésekkel, hogy mi hogyan lesz majd berendezve (elsősorban a konyha és a fürdőszoba érintett az ügyben).

Ami szükséges részetekről az egy okostelefon és internet előfizetés, amin valamilyen applikáción keresztül (leggyakrabban skype vagy facebook messenger) videós kapcsolat létesítünk, hogy láthassam a lakást, és közben halljuk egymást.

Szükség lehet arra, – de ezt előre megbeszéljük! -, hogy egy kapcsolót levegyetek nekem. Ezt mindenképpen áramtalanítás után tesszük meg. Így a felmérés csak nappal történhet, és mindenképpen szükséges egy kis csavarhúzó, és adott esetben egy létra is. Ezen lépésekre nem feltétlen van szükség, így ha ezzel kapcsolatban bárminemű ellenérzésed van, nem erőltetjük, sőt …

 
[contact-form-7 id=”109″ title=”Panel villanyszerelés”]
 

A munka során egyelőre a szokásos tisztasági és higiéniás előírásokat tartjuk meg. Terveink között szerepel ózonos légtisztító beszerzése, illetve természetesen a fertőtlenítés is fontos szerepet játszik mindennapjainkban (liftek gombjainak és kilincsek fertőtlenítése, kesztyű viselése, stb.).

Jelen helyzetben sem tudunk együtt és egyszerre dolgozni más szakmákkal, ezt kérem, tartsátok tiszteletben. 

Jelen intézkedések visszavonásig érvényesek.

Elérhetőségeink

+36303633244

info@panelvillanyszereles.com

Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
70 vélemény alapján
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.
Balázs Szegner
Balázs Szegner
2024.02.08.
Amper bővítés miatt kerestem meg őket, gyors, pontos tájékoztatás a szükséges teendőkről. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szeg007
Szeg007
2024.01.08.
Korrekt, és gyors brigád. Mindent a megállapodás szerint sikerült elvégezni.
Gábor Porhajas
Gábor Porhajas
2024.01.06.
Kimagasló minőségű szolgáltatás. Péter kiváló szakember és rendkívül ügyfélközpontú. Végig tartotta magát a megbeszéltekhez, rendkívül precízen és lelkiismeretes munkával, gyorsan és pontosan végezte el házgyári lakásom teljes átkábelezését. Ráadásul ár/érték arányban is kiemelkedően jó munkát végez csapatával. Rendkívül ritka ilyen szakembert találni a piacon, mindenki számára őszintén ajánlom.
Anna Gyorgy
Anna Gyorgy
2023.11.23.
Kökéletes munkát végzett, gyorsan, és megfizethető áron.
Adrián Tájnel
Adrián Tájnel
2023.11.22.
Panel lakás villamos hálózatának felújításával kerestem meg Pétert. Tudásával tapasztalatával segít, tanácsot ad és precízen kivitelezi. Kommunikáció, kapcsolattartás egész kivitelezés alatt hibátlan bármi kérdés felmerül hívható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szokol Martin
Szokol Martin
2023.11.16.
Precíz, pontos munka, mindenkinek szívvel ajánlom
Szilvia Kovácsné Zs.
Szilvia Kovácsné Zs.
2023.11.07.
Panellakás elektromos hálózatának korszerűsítésével kerestük meg őket. Nagyon korrekt, megbízható, felkészült csapat. Munkájukat precízség, gyorsaság, mindenkor segítőkész hozzáállás jellemzi. Minden a szerződésben foglaltak szerint zajlott. Örülök, hogy rájuk találtunk.