Jelen helyzetben, ügyfeleink és a saját biztonságunk érdekében a következő intézkedéseket vezetjük be:

 

ONLINE FELMÉRÉS

Az első és legfontosabb, – amivel a mi munkánk tulajdonképpen kezdődik -, az a felmérés. Alapesetben a dolog sajátossága, hogy az ajánlathoz szükséges egy helyszíni bejárás, csak így határozhatók meg azok az apróságok, amik a végleges árat kialakítják.

Azonban a jelenlegi kivételes helyzetben, – amikor a személyes találkozások minimalizálására kell törekednünk -, élesítenünk kell az eddig csak néhány alkalommal használt Online Felmérési Protokollunkat. Ezt elsősorban olyan lakások megtekintésénél alkalmaztuk eddig, ahová nem lett volna gazdaságos eljutnunk adott pillanatban, vagy az Ügyfelünknek nem volt alkalmas az időpont.

Ezekben az esetekben előzetesen a pontos cím ismerete (google maps) és az  alaprajz megszerzése után – és némi internetes kutatás után -, felkészülten vártuk az online felmérést. Majdnem ránézésre meg tudjuk mondani, hogy adott épülettömbben milyen technológiával vannak jelenleg a vezetékek vezetve, és hogy mi lenne a leggazdaságosabb kivitelezési módja az új hálózat  kialakításának.

A személyes bejárás alkalmával azt vesszük szemügyre, hogy mik az adottságok, hol van az elosztótábla, hol vannak a kapcsolók és milyenek, hol vannak a konnektorok és milyenek. Arról fogunk beszélni, hogy mit hova szeretnétek, milyen gépeitek lesznek, azok hova kerülnek. Ehhez előzetesen rendelkeznetek kell elképzelésekkel, hogy mi hogyan lesz majd berendezve (elsősorban a konyha és a fürdőszoba érintett az ügyben).

Ami szükséges részetekről az egy okostelefon és internet előfizetés, amin valamilyen applikáción keresztül (leggyakrabban skype vagy facebook messenger) videós kapcsolat létesítünk, hogy láthassam a lakást, és közben halljuk egymást.

Szükség lehet arra, – de ezt előre megbeszéljük! -, hogy egy kapcsolót levegyetek nekem. Ezt mindenképpen áramtalanítás után tesszük meg. Így a felmérés csak nappal történhet, és mindenképpen szükséges egy kis csavarhúzó, és adott esetben egy létra is. Ezen lépésekre nem feltétlen van szükség, így ha ezzel kapcsolatban bárminemű ellenérzésed van, nem erőltetjük, sőt …

 
[contact-form-7 id=”109″ title=”Panel villanyszerelés”]
 

A munka során egyelőre a szokásos tisztasági és higiéniás előírásokat tartjuk meg. Terveink között szerepel ózonos légtisztító beszerzése, illetve természetesen a fertőtlenítés is fontos szerepet játszik mindennapjainkban (liftek gombjainak és kilincsek fertőtlenítése, kesztyű viselése, stb.).

Jelen helyzetben sem tudunk együtt és egyszerre dolgozni más szakmákkal, ezt kérem, tartsátok tiszteletben. 

Jelen intézkedések visszavonásig érvényesek.

Elérhetőségeink

+36303633244

info@panelvillanyszereles.com

Legújabb videónk
Barátaink
Kiváló
78 vélemény alapján
Erika Détári
Erika Détári
2024.05.21.
Ha precíz, megbízható, lelkiismeretes, és nem utolsósorban jófej szakembert kerestek, akkor Péter az emberetek👌 Mi maximálisan elégedett vagyunk! Ügyel a részletekre, tisztaságra, és tanácsokat is ad. Köszönjük!
Teplán Erzsébet
Teplán Erzsébet
2024.04.25.
Mindenkinek ajánlom Őket, részletesen érthetően felvilágosítottak a munkamenetről és az árakról.
Csaba Takács
Csaba Takács
2024.04.19.
Nagyon korrekt, kedves csapat. Szakmailag kifogástalan, pontos, tiszta munkavégzés. Korrekt vállalási díj, számlával. Érdemes megvárni Őket.
Kremer Laszlo
Kremer Laszlo
2024.04.16.
Először a panellakásunkban, majd később a házunkbank újitotta fel Péter és a csapat a villamos hálózatot. Teljes mértékben elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Attila Rózsa
Attila Rózsa
2024.04.13.
Teljes mértékben megvoltunk elégedve a munkával. Gyorsak voltak pontosak és segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nikolett Balsai
Nikolett Balsai
2024.04.06.
Tapasztalataink alapján szakembereknél nagyon ritka, hogy gyorsan, jó minőségben, és jó áron dolgoznak. Péternél ezek egyszerre teljesülnek és mi már ezzel is maximálisan elégedettek lettünk volna. Emellett munkájára és környezetére nagyon igényes, az első kapcsolatfelvételtől kezdve gyorsan, érthetően válaszolt minden felmerülő kérdésünkre, a munka végén pedig egy összefoglaló videót kaptunk, ami alapján látjuk, mi hol fut. Csak ajánlani tudjuk, köszönjük szépen!
Kabán Eszter Anna
Kabán Eszter Anna
2024.03.27.
Pontos munkavégzés, tökéletes tájékoztatás, nagy fokú szakértelem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
péter Popovics
péter Popovics
2024.03.24.
Nagyon Szakszerű és segítőkész csapat. Remek szolgáltatást nyújtanak.
Beata Varga
Beata Varga
2024.02.18.
Korrekt, megbízható munka. Minden az ajánlat szerint történt. A felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat, megoldásokat kaptunk. A munkaterületet takarítva adták át, miközben odafigyeltek a lépcsőház folyamatos tisztán tartására is. Nagyszerű szakemberek, pontos munka. Köszönjük!
Katinka Bohár
Katinka Bohár
2024.02.10.
Pontos, alapos, megbízható és mindennap rendet is hagytak a lakásban.