panel villanyszerelés logo

PanelNINJA

| Írta: Bara-Horváth Péter

Kategória: Panel bulvár

     PANELNINJA: márciusban a Budaörsi Játékszínben bemutatott „monokomédiát” az idei évadtól a Centrál Színház fogadja be, először november 16-án láthatja a közönség. Játssza: Magyar Attila.

 

Panelninja

 

  Ajánló az előadás elé:

     „Bodovács Egonnal megállt az idő. 45 évesen még mindig az anyjával lakik, ugyanannak a panellakásnak a gyerekszobájában, amelyben felnőtt. Egon azonban elhatározza, hogy végre valahára beváltja az élet-kupont és megvalósítja álmait…

     És akkor most Bodovács Egonnal vajon elindul az idő? Ami biztos, hogy egyre több nagy elhatározásra jut, amit egyre kevesebb tett követ. Lehet-e valaki ninja a panelben?

     Magyar Attila játssza az egyszereplős darab minden szerepét. Ami nem ellentmondás, mert a sok látható és láthatatlan szereplő is mind ő maga.

  Magyar Attila az előadásról:

     „Egy ilyen panelban, 30-40 éve áll az idő. Bodovács Egon is az anyja egykori bútorai között él, az ismert szocialista dizájnban. Mint oly sokan. A koloniál asztalon ott áll a hifi meg a számítógép. Nagy, rendszerváltós eklektika! Ott él, és elképzeli, hogy kilép a betonból, de persze nem lép ki.

     Ezt én jókedvemben csináltam meg. Az anya-fiú viszony összetettsége, bonyolultsága minden konfliktusa ellenére, sőt azokkal együtt, nagyon röhejes. Egy-egy előadás után, sokszor kerestek meg nézők azzal, hogy jól esett nevetniük saját magukon. Nem gondoltam, hogy ennyire forró témába nyúlok.

  Részlet az előadásból:
 

 

forrás: szinhaz.hu